Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημοτική εξυπηρέτηση παραπόνων στο Ίντερνετ -2

Σαν αποτέλεσμα του σημειώματός μου προς όλες τις Δημοτικές Αρχές [Δημοτική εξυπηρέτηση παραπόνων στο Ίντερνετ] τον περασμένο Οκτώβρη, οι αντιδράσεις που είχα ήταν οι εξείς:
(1) Ο Δήμος Λακατάμιας με κάλεσε σε σύσκεψη όπου συζητήσαμε το θέμα και εξήγησα πως έπρεπε να είναι μια σωστή εξυπηρέτηση στο ίντερνετ, όπου ο Πολίτης θα μπορούσε να παρακολουθήσει την πρόοδο στην εξέταση του παραπόνου του online.
(2) Ο Δήμος Στροβόλου μου εξήγησε ότι έχει πιστοποιημένο σύστημα υποβολής παραπόνων από δημότες. Εξήγησα ότι αυτό πρέπει να προσφέρει τη δυνατότητα στον πολίτη να παρακολουθεί την εξέλιξη του παραπόνου του. Μου εξήγησαν ότι θα προσπαθήσουν να το κάνουν ....
(3) Ο Δήμος Λεμεσού με ειδοποίησε με επιστολή ότι τα θέματα που έθιξα θα ληφθούν υπόψη στο νέο σχεδιασμό ιστοσελίδων για τον οποίο ετοιμάζουν προκήρυξη.
(4) Ο Δήμος Δερύνειας με ειδοποίησε με επιστολή ότι έχει αποδεκτεί τις εισηγήσεις και θα τις εφαρμόσει σταδιακά όπως γίνεται και η αναβάθμιση της ιστοσελίδας.

Σχόλια

Ο χρήστης ρίτσα είπε…
great!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο δήμος αγναντζίας κ. Θεοπέμπτου?

Πάντως κάτι άσχετο με το ποστ αλλα πολλά σχετικό με την οικολογία και τον πολιτισμό,αν καταφέρουν κλέφτατσοι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέτρων να προσβάλουν τον νομο περι καπνισματος τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας ως κράτος.Ενω ο κόσμος εδέχτη το μέτρο, οι κλεφτες το χαβά τους άμπα τζιε χάσουν μισό ευρω(που εν εχασαν αλλά παραβλέπω το).
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
@Ριτσα
Σε ευχαριστώ πολύ it remains to be seen ..
@Ανώνυμο
Δεν έχω άλλες αντιδράσεις εκτός από αυτές που ανάφερα.
Και χάρηκα πολύ το νόμο για το κάπνισμα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνεχίζω και λεώ ότι ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.
Μα ούλλους τους φίλους μου που ερώτησα, δεν εβρίσκαν θέση να κάτσουν.Άφήστε που νομιζω ότι πρεπει να επολλήναν και οι θαμώνες μιας και οι μη καπνιστές βρίσκουν ευκαιρία τωρά να φκάινουν πιο συχνά.
Εγώ πρεπει να το ομολογήσω ότι εν έφκαινα για τον βρομοκαπνό.Τωρά ,με τούντο νόμο , εν τζιε ευκαιρία και για μένα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έχεις Θερμοσυσσωρευτές;

Τα πιο πολλά από τα παράπονα που ακούγονται για ψηλούς λογαριασμούς του ηλεκτρισμού είναι από ιδιοκτήτες θερμοσυσσωρευτών οι πιο πολλοί από τους οποίους δεν έχουν γνώση για το πώς λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης τους. Φυσικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης είναι να μελετήσει τη δυνατότητα θερμομόνωσης του κτηρίου, να μειώσει τις απώλειες με χοντρές κουρτίνες και να κλείσει τις χαραμάδες κάτω από πόρτες και παράθυρα με τα ειδικά λάστιχα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο θερμοσυσσωρευτής δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μονωμένο κιβώτιο γεμάτο πυρότουβλα τα οποία θερμαίνονται με ηλεκτρισμό. Όταν εμείς χρειάζεται να θερμάνουμε το χώρο τότε ανοίγει μια δίοδος μέσω της οποίας περνά ο αέρας μέσα από τα τούβλα και περνά ζεστός στο δωμάτιο. Στους εντελώς απλούς θερμοσυσσωρευτές υπάρχουν μόνο δύο ρυθμίσεις. Το ένα κουμπί ρυθμίζει πόσο πολύ θα βράσουν τα τούβλα (input) και η θερμότητα που φυλάγεται έχει επίσης άμεση σχέση με τη δυναμικότητα του αφού στην α

Πάρκο της Ακαδημίας .. .. bye bye

Τα πιο κάτω είναι από τη Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον για το κυκλικό κόμβο στη γωνία του πάρκου και του Αλουμίνιουμ Tower στη Λευκωσία   Αυτές είναι οι απόψεις που υπόβαλε το Τμήμα Δασών για το έργο. Όταν τις διαβάσετε θα δείτε και γιατί το Τμήμα Δασών είναι πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. "«...οι επιπτώσεις από τη δημιουργία του κόμβου στο Εθνικό Δασικό Πάρκο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας θα είναι σημαντικότατες. Συμφώνως του σχεδίου, μια έκταση 20.825 τετρ. μέτρων σε έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Λευκωσίας θα αποψιλωθεί ενώ μια άλλη έκταση του θα επηρεαστεί από έργα που θα γίνουν μελλοντικά για τη διαπλάτυνση της λεωφόρου Αγλατζιάς. Το Εθνικό Δασικό Πάρκο με τις πολλές αναψυχικές διευκολύνσεις που διαθέτει, χρησιμοποιείται σήμερα έντονα για σκοπούς αναψυχής και άθλησης . Όπως είναι επίσης γνωστό, στο χώρο του Πάρκου στεγάζεται το Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο οι φοιτητές αξιοποιούν για διάφορους σκοπούς" Αλλού λέει: «...πιστεύουμε ό

Θέλουν καταστρέψουν τα πάρκα Ακαδημίας & Αθαλάσσας

Έχει χρόνια που θέλουν να καταστρέψουν το Πάρκο Ακαδημίας και της Αθαλάσσας. Το πιο κάτω απόσπασμα από τον προϋπολογισμό της Πολεοδομίας ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1608 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ (γ) €300.000, που προορίζονται να καλύψουν μέρος της δαπάνης κατασκευής του έργου «Νότια επέκταση της Λεωφόρου Ακαδημίας στην Αγλαντζιά , τμήμα από τη Λεωφόρο ΡΙΚ, μέχρι την Οδό φυτωρίου στην Αγλαντζιά ». Ο δρόμος αυτός, αποτελεί ακτινωτό Δρόμο Πρωταρχικής Σημασίας του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας, ο οποίος θα εξυπηρετεί τις οχηματικές διακινήσεις από τη νοτιοδυτική περιοχή της Λευκωσίας προς το κέντρο της πόλης και αντιστρόφως. Η βόρεια προέκταση του δρόμου αυτού, από τη συμβολή του με τη Λεωφόρο ΡΙΚ, μέχρι και τη συμβολή του με τη Λεωφόρο Αγλαντζιάς (Λεωφόρος Ακαδημίας), υλοποιήθηκε παλαιότερα με βάση Ρυθμιστικό Σχέδιο που ετοιμάστηκε από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και λειτουργεί, με διατομή τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας, λωρίδα πρασίνου και ποδηλατόδρομο. Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως ετοίμασε Ρ