Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2008

Τι έγινε σήμερα και το σκυλάκι μου..

 1. Πήρα επιστολή - κοινοποίηση από το Υπουργείο Εσωτερικών που ενημερώνει όλους τους Επάρχους για το πρόβλημα με το πλύσιμο αυτοκινήτων από πλυντήριο αυτοκινήτων και πρατήρια βενζίνης. Η επιστολή μου για το θέμα επισυνάπτεται.
  Κάποιος που κατέχει καλύτερα το θέμα, μου έχει αναφέρει ότι ο νόμος με βάση τον οποίο υπάρχει απαγόρευση για πλύσιμο αυτοκινήτου, δεν αναφέρεται ειδικά σε πολίτες αλλά καλύπτει και επαγγελματίες. Άρα απαγορεύεται και σε επαγγελματίες να πλένουν αυτοκίνητα με πόσιμο νερό !

 2. Πήρα την πιο κάτω καταγγελία "Θα ήθελα να αναφέρω ένα συμβάν που έγινε στο Σταυρό της Ψώκας όπου μείναμε στον Ξενώνα. Κοιμηθήκαμε γύρω στις 21,30 μέσα στην ησυχία και την ηρεμία. Γύρω στις 23,00 στον εκδρομικό χώρο ήρθαν κάποιοι με κάτι τζιπ στα οποία κουβαλούσαν τεράστια μεγάφωνα όπου και έβαλαν την μουσική να παίζει στη διαπασών... ήταν τόσο δυνατά που απορούσαμε πως το ανέχονταν... ακουγόταν τόσο δυνατά σαν να ήταν δίπλα μας... στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν η οικογένεια δίπλα μας που ήταν στο ξενώνα αλλά οι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα... ολόκληρο το δάσος άκουγε τις μουσικές τους... δεν το έκλεισαν λεπτό ούτε καν το χαμήλωσαν παρόλες τις προσπάθειες που έκαναν οι δασονόμοι στον σταθμό να τους πείσουν... μέχρι τις 6,00 περίπου το πρωί ακούγαμε τα λαικοτράγουδα τους όπου μετά τους βρήκαμε να κοιμούνται στα παγκάκια και στα τραπέζια του εκδρομικού χώρου... είναι απαράδεχτο και μεγάλη αγένεια!"
  Έκανα 1 - 2 τηλεφωνήματα και ανακάλυψα ότι αυτό συμβαίνει συχνά σε διάφορους εκδρομικούς χώρους. Μου έχουν πει μάλιστα ότι κανείς δεν επεμβαίνει γιατί κάποτε βγάζουν μαχαίρια μια και είναι και πολύ μεθυσμένοι. Ζήτησα από το Διευθυντή του Τμήματος Δασών να συνεργαστεί με την αστυνομία να βρούμε μια λύση ...
 3. Επειδή διάφοροι πολίτες απευθύνονται στο Γραφείο μου για πληροφορίες σχετικά με συστήματα επεξεργασίας λυμάτων κατάλληλα για μεμονωμένες κατοικίες, ζήτησα από την ΟΕΒ και το ΚΕΒΕ να με προμηθεύουν με κατάλογο εταιρειών που διαθέτουν συστήματα επεξεργασίας οικιακών λυμάτων τον οποίο θα μπορώ να διαθέτω στο κοινό.

 4. Η Ευρωβουλή αποφάσισε να εκμοντερνίσει τη νομοθεσία με τα πρόσθετα τροφίμων

 5. Για πρώτη φορά μου πήραν συνέντευξη από το κρατικό ραδιόφωνο του Ισραήλ για τη κατάσταση με το νερό.

 6. Πήρα πολύ έντονα παράπονα για ακαθαρσίες που ρίχνουν τα συστήματα softener ξενοδοχείου σε παραλία με γαλάζια σημαία. Παράπονο που έκανε ο πολίτης οδήγησε τους υπευθύνους του ξενοδοχείου να θάψουν καλύτερα τη σωλήνα να μη φαίνεται. Ένα θέμα που θα πρέπει να το εξετάσω καλύτερα!

 7. Έθαψα το σκυλάκι μου το μαύρο .... όταν είμαι καλύτερα θα γράψω περισσότερα γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails