Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

Παραλίμνη και το πλοίο 3 - Αλλοιώς τώρα

Ανακοίνωση 25 Μαΐου 2009

Αναφορικά με τις πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε από τηλεοράσεως το ΡΙΚ-1 στο κύριο δελτίο ειδήσεων των 20:00 του Σαββάτου 23 Μαΐου 2009 σχετικά με τις προσπάθειες του Δήμου Παραλιμνίου να κατασκευάσει τεχνητό ύφαλο παρακαλώ σημειώσατε τα ακόλουθα:

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού συγχαίρει τον Δήμο Παραλιμνίου για τις προσπάθειες που καταβάλλει για τον εμπλουτισμό της θαλάσσιας ζωής καθώς και την δημιουργία σημείων ενδιαφέροντος καταδυτικού τουρισμού.
Το σκάφος «LIBERTY» αποτελεί την πρώτη στην Κύπρο υλοποίηση έννομης προσπάθειας δημιουργίας τεχνητού υφάλου. Το μεταλλικό σκάφος LIBERTY ολικού μήκους 36,6 μέτρων τοποθετήθηκε στον βυθό σε βάθος 20 περίπου μέτρων μετά από πλήρη έλεγχο, παροπλισμό και καθαρισμό του και εντελώς λανθασμένα μεταδόθηκε στο πιο πάνω δελτίο ειδήσεων ότι δήθεν είχε «ηλεκτρικά σύρματα ή διασωληνώσεις ή σχοινιά!» ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να προκαλέσει ρύπανση ή γενικά να δημιουργήσει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Γλαύκος Καρίολου
Εκπρόσωπος ΚΟΤ εις Κεντρική Επιτροπή Παραλιών
Για Γενικό Διευθυντή ΚΟΤ.

3 σχόλια:

Christos Mammides είπε...

Μου κάνει φοβερή εντύπωση πόσο δύσκολο είναι να ενημερωθεί κανείς σωστά για ένα γεγονός, στο οποίο μάλιστα εμπλέκονται μόνο κυβερνητικοί φορείς!! Ας αποφασίσουν τι έγινε και ας μας πουν. Πάντως θα ήθελα παρά πολύ να μας εξηγήσουν ποιο συγκεκριμένα τι εννοούν με τον «καθαρισμό» του σκάφους και επίσης με ποια κριτήρια επιλέγηκε η συγκεκριμένη περιοχή.

Aceras Anthropophorum είπε...

Θα ήταν καλά να παν τζιείνα τα κοπέλια που εφκάλαν εις την επιφάνειαν τον αμίαντο στη Λεμεσό να παν να μας βιτεογραφήσουν τζιαι τη αλήθκειαν αφούς τωρά δεν ιξέρουμεν ποια είδηση εν η καλή.

Ιάκωβος Τζιωρτζιής είπε...

Τα σχοινια που φαινονται στις φωτογραφιες πως ρεθηκαν κ Καριολου; Εγω τα εαλα ή τα ψαρια; εκτος και αν τα εβαλε το αλιειας για να ενοχοποιησει τον πάντα εννομο Δημο Παραλιμνιου (γνωστοι και οπως οι ιδιοι αυτοπροσδιοριζονται ³Κρατος εν κρατη³.

Related Posts with Thumbnails