Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Πάφος - έχετε παλιές συσκευές ?Η ”Μεγάλη Επιστροφή" σημείωσε επιτυχία και στη Λεμεσό!

14-12-2010
Την επιτυχημένη εκστρατεία “Μεγάλη Επιστροφή” που έγινε στην Πρωτεύουσα ακολούθησε σημειώνοντας την ίδια επιτυχία και η αντίστοιχη εκστρατεία στη Λεμεσό, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου. Η εκστρατεία έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους της Επαρχίας Λεμεσού να συμβάλουν πρακτικά στην προσπάθεια του οργανισμού WEEE Electrocyclosis Cyprus Ltd για συλλογή και ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων.

Η εκστρατεία, η οποία διοργανώνεται από τον Οργανισμό με την στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η συνεχής προσέλευση του κοινού στους χώρους στάθμευσης του Εναερίου και της Υπεραγοράς Ορφανίδη στα Πολεμίδια για να φέρει παλιές συσκευές ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Στους δυο χώρους, προσωπικό του οργανισμού παρελάμβανε τις παλιές συσκευές τοποθετώντας τις σε ειδικά κιβώτια αποθήκευσης  και ενημέρωνε το κοινό για τους τρόπους  ανακύκλωσης τους.

Η συλλογή ενισχύθηκε και από την υπηρεσία κατ’ οίκον παραλαβής συσκευών μεγάλου μεγέθους και βάρους (ψυγεία, πλυντήρια κ.λ.π.). Συνολικά και από τις δυο δράσεις συλλέχθηκαν και οδηγήθηκαν στην ανακύκλωση 30 περίπου τόνοι συσκευών.
 Η ‘Μεγάλη Επιστροφή’ θα συνεχίσει και θα πραγματοποιηθεί και στις υπόλοιπες επαρχίες τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2011. Οι λεπτομέρειες για τις εκστρατείες που θα ακολουθήσουν θα δημοσιοποιηθούν πριν από την έναρξη της κάθε εκστρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails