Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Ξερω ότι νομίζεις ότι είμαι μιτσιά

Στο τηλέφωνο μια γυναίκα για τους λαχανόκηπους
"κυριε Θεοπέμπτου, είπες μας να κάμουμε λαχανόκηπους. Έχω 2 μεγάλα οικόπεδα στο κέντρο και όταν πήγα να μου δώσουν άδεια για διάτρηση αρνηθήκαν μου"
Έχει λόγο που σας είπαν όχι ?
"ναι είπα μου ότι δεν δίνουν άδειες για αγροτική χρήση. Εσυ τωρά να τους πάρεις τηλέφωνο να μου δώσουν άδεια! Στο κάτω κάτω εσύ πρέπει να βρεις λύση. Τωρά πες μου τι θα κάνεις για να μου φκάλεις άδεια ""
Τίποτα δε θα κάνω ...
"άκου να δεις εγω είμαι μαθηματικός. και είμαι πολλά αυστηρή! Ξέρει με πολύς κόσμος δακάτω. Όλοι με φοβούνταν στο σχολείο. Άμα ρωτήσεις για την κα τάδε όλοι ξέρουν με."
Κυρία μου εγώ πρότεινα να κάνουμε λαχανόκηπους στην αυλή όχι να γίνουμε όλοι αγρότες. Η πρωτεραίοτητα τώρα είναι τα δημοτικά, και μετά οι αυλές.
'Άκου να δεις κύριε Θεοπέμπτου. Εσύ νομίζεις ότι είμαι μιτσιά. Είμαι σίγουρη! Έχω και βραχνή φωνή αλλά εν που είμαι άρρωστη. Εγώ είμαι 75μιση χρονών. Ώσπου να τελειώσεις εσύ εγώ εννα πεθάνω! .... ο άντρας μου εν λλίο πιο μεγάλος που μένα. Να μου βγάλεις εσύ άδεια εντάξει ? Τωρά πες μου τι θα κάνεις για να μου φκάλεις άδεια "
Τίποτε κυρία μου, τίποτε ... να περιμένεις !
"Ξερεις είπαν μου και πιο πριν όχι και γι αυτό δοκίμασα να βγάλω άδεια για διάτρηση με μαφία, μικρά πράματα δηλαδή, αλλά επιάσαν με."

Ατού ο Γαβρίηλης
"Τωρά πες μου τι θα κάνεις για να μου φκάλεις άδεια "
Άτε πάλε ...

5 σχόλια:

Sike είπε...

ε μα τζι εσύ βάλλεις το ννου σσου με τες μιτσιές.(νάμπον τούτες οι ώρες?!)

ιων είπε...

Θεοπέμπτου, για όλες τις ώρες και όλες τις δουλειές. :)))

Ανώνυμος είπε...

Στη θέση σας θα απαντούσα:

«Ξέρω ότι νομίζεις ότι είμαι αθκιασερός...»

stalamatia είπε...

Πολύ φάση η θείτσα!

Leni είπε...

Αχαχαχα
Ανώνυμος, 12 points :P

(being mean:)
Ahh, Alzheimer's...

Related Posts with Thumbnails