Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοζωικές οργανώσεις

Ημερίδα με θέμα «Προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοζωικές οργανώσεις»

Το Γραφείο του Επιτρόπου Περιβάλλοντος σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα «Προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοζωικές οργανώσεις» στις 25 Οκτωβρίου 2009 η ώρα 10.00 – 13.00, στη Δημοσιογραφική Εστία, Λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλαντζιά, 1ος όροφος, αίθουσα Μάριος Τόκας.

Στόχος είναι η συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φιλοζωικές οργανώσεις, η ανταλλαγή απόψεων για τις πιθανές λύσεις και η κατάθεση γραπτών σημειωμάτων θα βοηθήσει ιδιαίτερα.
Μετά τη συνάντηση θα καταρτιστεί κατάλογος εισηγήσεων προς αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων για βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου ή πρακτικών.

Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στην ημερίδα, θα χαρούμε αν μπορέσετε να μας στείλετε γραπτό σημείωμα με τις απόψεις σας ταχυδρομικώς, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν κατά την διάρκεια της ημερίδας επιθυμείτε να κάνετε και μια σύντομη παρουσίαση για πέντε λεπτά, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εκ των προτέρων.

Για να δηλώσετε την παρουσία σας στην ημερίδα παρακαλούμε όπως τηλεφωνήσετε στον αριθμό 22803460 ή αποστείλετε e-mail στο ctheopemptou@ec.gov.cy

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.

Χαράλαμπος Θεοπέμπτου
Επίτροπος Περιβάλλοντος

Ταχ. Θυρ. 23348
1681 Λευκωσία
Τηλ: 22803460 - Φαξ: 22803464

Προσωπική ιστοσελίδα: http://Perivallon.eu
Το Ημερολόγιο με τις συναντήσεις μου είναι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails