Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΠΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ο αγώνας μιας ομάδας ανθρώπων να κλείσει ο Δημόσιος Κήπος στη Λάρνακα:

Σχόλια

Ο χρήστης Indiana Ioannou είπε…
giati na kleisei? en endiaferetai kanenas na ton analavei kai na ton sasei? en wraia idea o kipos, fernei ton kosmo pio konta sti fysi se mia topo8esia pou den eshi dentra pleon je yparxoun mono kausaeria.je en topos pou pan polla mwra logw tou paidotopou dipla.
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
Οι συνθήκες διαβίωσης ορισμένων ζώων δεν είναι και οι καλύτερες. Επίσης υπάρχει εκεί ένα Ρακούν που η νομοθεσία που καλύπτει τις συνθήκες του είναι πολύ πιο αυστηρές λόγω του ότι είναι άγριο ζώο.
Ο Δήμος έχει πάρει πρόταση εδώ και μήνες από ζωοφιλική εταιρεία του εξωτερικού που έκανε την διευθέτηση και με τον Δήμο Λεμεσού, να μεταφέρει το ζώο στην Αφρική ΑΛΛΑ ο Δήμος να δεσμευτεί ότι δε θα φέρει άλλο.
Αλλά ο Δήμος δεν υπογράφει.
Λεπτομέρειες της προσπάθειας εδώ
http://athimw-neraida.blogspot.com/
Ο χρήστης Christos Constantinou είπε…
Pragmati en krima ta zwa se etsi katastasi. An den tous koftei na asxoli8oun as to kamoun kanoniko khpo pou mono potisma kai kladema 8elei. Dokimaste na mazepsete ypografes diamartyrias pou ton kosmo pou paei jame mporei na to doun diaforetika tote.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να κλεισει ο κήπος αν είναι να μείνει στην σημερινή κατασταση που παρουσιάσατε. Αν γινόταν να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων και να υπάρχουν ζώα που επιτρέπεται απο τη νομοθεσία θα ήταν ευχής έργο. Ο κήπος αποτελεί τόπο προσέλευσης παιδιών συνοδευόμενων απο τους γονείς τους. Τον επισκέπτονται για να παιξουν τα παιδια με τα παιχνιδια που υπάρχουν εκεί αλλά και για να παρακολουθήσουν τα ζώα που υπάρχουν εκεί. Ίσως για μερικά παιδιά είναι η μόνη ευκαιρία να δουν κάποια ζώα από κοντά. Βέβαια υπάρχουν και τα εκθέματα διάφορων ζώων στο χώρο εκεί (θα μπορούσαν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι να μάθουν διάφορα πράγματα για τα ζώα και τα φυτά από εκεί) αλλά σίγουρα η παρουσία ορισμένων ζώων κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών.
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
Απλά να τονίσω ότι η ένσταση είναι για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων ... όχι να κλείσει ο κήπος !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o kipos sti larnaca ine mia aparadexti katastasi pou kanenas den endiaferete na kani kati giafto. pragmatika ntrepome kai dakrizo vlepontas afta ta zoa sta mikroskopika klouvia.pos vlepoun ta paidia afta ta zoa? mipos afti tin nootropia tous metadidoume ? oti afto ine fisiologiko? stous xenous touristes ktl. ti entiposis afinoume me aftes tis ikones?????? prepi na figoun amesos afta ta zoa apo ton kipo.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρχισε η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών ... επιτέλους!

Ξεκίνησε η συγκέντρωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών για την ανακύκλωσή τους Δώστε τις συσκευές σας Μέχρι να παραλάβουν τις πρώτες συσκευές από τους καταναλωτές, οι ανακυκλωτές ασχολούνται με τα παλιά τερματικά που είχαν αποσύρει οι κυβερνητικές υπηρεσίες Με τις συσκευές που φυλάσσονταν από καιρό σε υποστατικά στους Εργάτες και το Γέρι ξεκίνησε τη λειτουργία του το σύστημα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών. Η εταιρεία Wee Electrocyclosis, η οποία διαχειρίζεται το σύστημα, ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι οι καταναλωτές μπορούν στο εξής να αφήνουν τις παλιές τους συσκευές στα καταστήματα των 148 εταιρειών που είναι συμβεβλημένες (η λίστα τους είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.electrocyclosis.com.cy). Οι πρώτες συσκευές από ανακυκλωτές δεν έχουν ακόμη φτάσει στην Electrocyclosis, η οποία, ωστόσο, ξεκίνησε την προώθηση στους ανακυκλωτές των παλιών συσκευών που είχαν συγκεντρωθεί από οργανισμούς και υπηρεσίες στις αποθήκες της, αφού μόνο στο υποστατικό στους Εργάτες είχαν συσσωρευθεί περί

Έχεις Θερμοσυσσωρευτές;

Τα πιο πολλά από τα παράπονα που ακούγονται για ψηλούς λογαριασμούς του ηλεκτρισμού είναι από ιδιοκτήτες θερμοσυσσωρευτών οι πιο πολλοί από τους οποίους δεν έχουν γνώση για το πώς λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης τους. Φυσικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης είναι να μελετήσει τη δυνατότητα θερμομόνωσης του κτηρίου, να μειώσει τις απώλειες με χοντρές κουρτίνες και να κλείσει τις χαραμάδες κάτω από πόρτες και παράθυρα με τα ειδικά λάστιχα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο θερμοσυσσωρευτής δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μονωμένο κιβώτιο γεμάτο πυρότουβλα τα οποία θερμαίνονται με ηλεκτρισμό. Όταν εμείς χρειάζεται να θερμάνουμε το χώρο τότε ανοίγει μια δίοδος μέσω της οποίας περνά ο αέρας μέσα από τα τούβλα και περνά ζεστός στο δωμάτιο. Στους εντελώς απλούς θερμοσυσσωρευτές υπάρχουν μόνο δύο ρυθμίσεις. Το ένα κουμπί ρυθμίζει πόσο πολύ θα βράσουν τα τούβλα (input) και η θερμότητα που φυλάγεται έχει επίσης άμεση σχέση με τη δυναμικότητα του αφού στην α

Τι μου έγραψε ο Aceras για το λανεϊτ

Το πιο κάτω σχόλιο του Acera από την ανάρτηση μου με τίτλο " Η εύκολη πρόσβαση στην αγορά δηλητηρίων ". Πρέπει να το διαβάσετε : Aceras Anthropophorum είπε... Η γειτόνισσα μου ετοιμάζετουν να πάει στον γάμο της ανιψιάς της με τον άντραν της τζαι τα μωρά. Είπεν του αντρός της να βάλει μιαν κρεβάταν κότσιινην. Τζείνος εν έθελεν να βάλει κρεβάταν. Ο ένας το πειν του ο άλλος το ξύν του ο καφκάς επήρεν φωθκιάν. Αρπάσσει η κοπελλούα το ποτσίν του λανέιτ που πας το παράθυρον τζιαι λαλεί του αντρός της πας τα νεύρα της: Αν συνεχίσεις έτσι θα το πιώ. Έκαμεν πους το είπιεν. Άλλοι λαλούν ότι επροσποιήθηκεν ότι το είπιεν τζαι όσον τζαι έντζιησεν πας τα σιείλης της που το απορροφήσαν. Άλλοι λαλούν ότι είπιεν το μισόν ποτσίν τζαι η κουβέντα της προσποίησης ήταν για να την θάψει ο παπάς. Όπως τζαι να έχει η υπόθεση, αν είχεν νόμον όπως τον προτείνετε, η κοπελιά δεν θα επήεννεν τζει που επήεν στα κοσπέντε της τζαι να μαυρίσουν θκυό οικογένειες. Όσος κίνδυνος υπάρχει για τα ζώα τζαι τα φυτ