Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τέλος εποχής για μένα ..

Αύριο θα είναι η τελευταία μου μέρα σαν Επίτροπος
Ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν, που με βοήθησαν, με υποστήριξαν και με βοήθησαν να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου.

Αυτό το Blog το λειτουργώ από την πρώτη μέρα που έγινα Επίτροπος .. δεν ξέρω τι θα κάνω τώρα με αυτό ...

Σχόλια

Ο χρήστης astronaftis είπε…
Εμείς ευχαριστούμε για όλα. Μπράβο σου και καλή συνέχεια με ό,τι ασχοληθείς. Κράτησε το μπλογκ να μας ενημερώνεις. Απλά φύε το Επίτροπος Περιβάλλοντος. Απλό;
Ο χρήστης TwistedTool είπε…
Ό,τι είπε ο Νίκος. Θέλω απλά να επαναλάβω:

Εμείς ευχαριστούμε!
Μπράβο για όσα κατάφερες στην πορεία.
Το blog να μείνει. Απλά να φύγει ό,τι αναφέρει τη φράση "επίτροπος περιβάλλοντος" νομίζω.

Καλή συνέχεια :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να το κρατήσεις ενεργό. Ευχαριστούμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή συνέχεια Πάμπο!

A job well done!
Ο χρήστης Μαρίνος είπε…
Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στα θέματα περιβάλλοντος και όχι μόνο.
Σαφέστατα και θα πρέπει να κρατήσετε το blog ενεργό όσο ενεργός ήσαστε κι εσείς.

Εαν ανοίξουμε ένα λεξικό στο λήμμα "επίτροπος περιβάλλοντος" σίγουρα θα πρέπει να αναγράφει στη σημασία: Χαράλαμπος Θεοπέμπτου"
Ο χρήστης Nonis είπε…
είπαν τα ήδη τα παιθκιά...

απλά έθελα να πω τζαι γω ένα ευχαριστώ!
Ο χρήστης Νάσια είπε…
Ένα ευχαριστώ κι από μένα.
Κι ας μην σχολίαζα τις αναρτήσεις σας, τις παρακολουθούσα πάντα με πολύ ενδιαφέρον.

Καλή συνέχεια, σε ό,τι επιλέξετε να κάνετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίτροπος εν αποστρατεία; :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα είσαι πάντα ο Επίτροπος. Ο Πρώτος, ο άξιος, άοκνος, πολύπλευρος, μεταδοτικός. Εχεις την αγάπη μας. Σε ευχαριστούμε Θερμά και ολόψυχα σου εύχομαι καλή συνέχεια με ότι και να κάνεις. Πάντα θα είμαστε στο πλευρό σου.

Το μπλόγκ φυσικά και θα το κρατήσεις.

ιων
Ο χρήστης Moonlight είπε…
Τέως επίτροπος;
Αρέσκει μου νομίζω.

Είπαμε υα το κρατήσετε, με τις προσαρμογές του!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
:) Κρίμα. Ευχαριστούμε!
Ο χρήστης Melina Tringidou είπε…
Να'στε καλα. Καλή συνέχεια...
Ο χρήστης Κώστας Κωνσταντίνου, «Πολίτης» - 107,6 είπε…
Φοβάμαι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ξεκινά με πολλά λάθη. Aυτό είναι μέχρι στιγμής το σοβαρότερο. Όχι μόνο διότι αντικαθιστά έναν άνθρωπο ο οποίος αποδεδειγμένα έκανε σπουδαία δουλειά αλλά και γιατί έτσι στέλνει το μήνυμα πως όσο καλός και εάν είναι κάποιος στο πόστο του, οι κομματικές ισορροπίες και οι όποιες συναλλαγές διαγράφουν τα πάντα. Κρίμα πραγματικά. Θα μας λείψει και η ραδιοφωνική σου βοήθεια και παρέα. Καλή συνέχεια, οι καλοί δεν χάνονται, μην το ξεχνάς.
Ο χρήστης Bananistanos είπε…
Ξεκουράστου λλίο γιατί είμαι σίγουρος ότι σύντομα πάλε θα βουράς, οι καλοί δεν χάνουνται
Ο χρήστης Gourounella είπε…
Το blog σιγουρα να το κρατησετε! Μηπως να διεκδικησετε για Γενικος Γραμματεας των Οικολογων; Μια προταση που νομιζω θα ειχε πολλους υποστηρικτες! Εγω εκει θα ηθελα να σας δω:-) μπραβο για το τοσο αξιολογο εργο σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Min stamatiseis to blog. mas dineis simantikes plirofories.
Ο χρήστης Malnic είπε…
Αναντικατάστατος!
Ο χρήστης George είπε…
Κρίμα η μάλλον, έλεος!
Πρέπει να κρατήσετε το blog ενεργό.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.
Ο χρήστης kaisi είπε…
Ό,τι είπαν και οι προηγούμενοι.. Να το κρατήσεις!!!
Ο χρήστης osr είπε…
αγαπητέ κύριε Θεοπέμπτου το γεγονός ότι πρώτος μου είχατε πει πριν τα χριστούγεννα ότι "ουδείς αναντικατάστατος" όταν εψιλοσοκκαρίστηκα που μου είπετε ότι μάλλον με τη νέα κυβέρνηση όποια τζαι να είναι δεν θα συνεχίσετε

το γεγονός τούτον φανερώνει έναν άνθρωπο πρώταπολα με ήθος τζαι σεμνότητα έστω τζαι αν έκαμεν τόσα πολλά που τούντο πόστο με κάθε τρόπο ακόμα τζαι που το ιντερνετ με άμεση επαφή με ούλλους μας

ό,τι τζαι να γίνει να το κρατήσετε το μπλοκ τζαι τις επαφές μας τζαι σίουρα που κάποιον άλλον πόστο εννα συνεχίσετε την σπουδαία δουλειά σας
Ο χρήστης Dimitris Lambrianides είπε…
Αν και ο επίτροπος περιβάλλοντος στην χώρα μας ήταν κάτι άγνωστο κατάφερες με τις δράσεις σου να γίνει μέρος της ζωής μας και τα περιβαλλοντικά θέματα μέρος των συζητήσεων μας.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!
Ο χρήστης Neraida είπε…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα.
Αυτό που έχετε προσφέρει στον τόπο και στον καθένα που έτυχε να δει την προσφορά σας ή να σας γνωρίσει σαν άτομο, είναι η ανθρωπιά και η καθαρότητα μέσα σας.
Μπορεί ο τίτλος να μην υπάρχει πλέον αλλά ότι μπορεί να κρατηθεί, όπως το blog θα είναι καλό.

Καλή τύχη σε όλα τα καινούργια που θα κάνεις!

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ομολογώ ότι λίγες έως ελάχιστες οι φορές που σχολίασα - κακώς - αλλά πάμπολλες αυτές που προσέτρεξα να ενημερωθώ. Ακόμα και από τηλεοράσεως, ήσασταν από τους λίγους "ειδήμονες" του τόπου που μιλούσαν χωρίς να μας εκνευρίζουν με τις ασυναρτησίες ή την ημιμάθεια τους.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε σας και ελπίζω να βρεθούν άξιοι συνεχιστές του έργου σας τόσο από τη θέση του Επιτρόπου, όσο κι από πιο "εκτελεστικές" θέσεις.
Ο χρήστης Ερυκίνη είπε…
Κύριε Επίτροπε (που για μέναν τουλάχιστον θα είσαι πάντα ο Επίτροπος :))
συμφωνώ με όλους τους υπόλοιπους. Καταρχήν ευχαριστούμεν σε πολλά. ήταν εμφανές το πόσον εβούρησες σε τούτη τη θέση τζαι μακάρι (για μας τουλάχιστον) να εσυνέχιζες τζιάλλο. Ότι τζι αν γινεί το μπλονγκ να το κρατήσεις. έτσι λαλεί ο λαός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Big MISTAKE!! Not only as you were very active but also as if your efforts have not been recognized.... Keep your blog as it was your initiative and people still need your support and guidance!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έρχονται και φεύγουν άτομα σε θέσεις με τίτλους μικρούς και μεγάλους. Και ο καθένας αφήνει πίσω του ένα όγκο εργασίας που, ασχέτως με το μέγεθος του, μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό ή απλά να μας αφήσει αδιάφορους.

Εσύ μας έχεις ενημερώσει, μορφώσει, ευαισθητοποιήσει και έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων για τη ζωή γύρω μας.
Έχεις κάνει για το περιβάλλον όσο κανείς μέχρι σήμερα στην Κύπρο.

Ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η αλλαγή και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θέλω μόνο να σκέφτομαι και να αγνωνιώ για αυτά που πρόκειται να κάνεις.

Ευχαριστώ!
Ο χρήστης papadia_ είπε…
Μόνο απαισιοδοξία μού προκαλέι η είδηση της αντικατάστασής σας στη θέση του Επίτροπου Περιβάλλοντος. Αν δεν μπορούμε καν να κρατήσουμε τους ικανούς και πετυχημένους στις κατάλληλες θέσεις, το μέλλον δε φαίνεται ευοίωνο. Ευχαριστούμε, κύριε Θεοπέμπτου, κι ελπίζουμε να παραμείνετε στα κοινά, σας χρειαζόμαστε.
Ο χρήστης gina είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης gina είπε…
Το μπλογκ να το διατηρήσετε φυσικά. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες... Καλή ιδέα το Τέως Επίτροπος, ή ακόμα και "Επίτροπος Περιβάλλοντος 1.7.2006-28.2.2013"

Καλές επιτυχίες στα επόμενα σας βήματα...
Ο χρήστης Γιώργος Αγαπίου είπε…
Τον Χαράλαμπο Θεοπέμπτου δεν τον ξέρω, ούτε του μίλησα ποτέ. Τρέφω όμως μεγάλη εκτίμηση για το περιβαλλοντικό έργο που παρήξε τα προηγούμενα πέντε χρόνια, τις πολύπλευρες δραστηριότητες που ανέλαβε και τη συστηματική καθημερινή παρέμβαση του σε θέματα περιβάλλοντος -ιδιαίτερα με τα πενιχρά μέσα και πόρους που είχε στη διάθεση του.
Ίσως η νέα Επίτροπος να αποδειχθεί καλύτερη και πιο αποτελεσματική από τον Θεοπέμπτου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι εάν (σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα) έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την "τεχνογνωσία" που ανέπτυξε τα προηγούμενα πέντε χρόνια ένας πετυχημένος Επίτροπος ή αν έπρεπε να μετρήσουμε και αυτή τη θέση με την παραδοσιακή κομματική ζυγαριά;
ΥΓ: Απογόητευση εις διπλούν για ένα Κίνημα που ουδέποτε ταυτίστηκε με το κατεστημένο και με τις λογικές του κατεστημένου. Μακάρι να αξίζουν τον κόπο -και η αποπομπή του Θεοπέμπτου, και ο διορισμός της κ. Παναγιώτου.
Ο χρήστης Γιώργος Μιλής είπε…
Κι εγώ με τη σειρά μου σας ευχαριστώ κύριε Θεοπέμπτου για το έργο που επιτελέσατε.
Συμφωνώ και με τα σχόλια των υπολοίπων.
Για να υπάρχει και συνέχεια στο έργο σας, προτείνω να ζητήσετε από τη νέα Επίτροπο να δημοσιεύει και αυτή σε αυτό το blog ή να φτιάξει ένα άλλο όπου θα δημοσιεύει και τα δικά σας άρθρα.
Καλή συνέχεια στο έργο σας και πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Ο χρήστης Petros Mavros είπε…
Χαράλαμπε, το blog να το διατηρήσεις φίλε. Εδώ θέλουμε να δούμε τις σκέψεις σου για το περιβάλλον και να συνεχίσεις να δίνεις ιδέες και μάχες. Το έργο που αφήνεις πίσω είναι τεράστιο και ο χρόνος να θα καταδείξει ως τον πιο αγνό και πιο ηθικό Κρατικό Αξιωματούχο. Η τωρινή Κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει ένα τεχνοκράτη του ύψους, ήθους και βάθους σαν εσένα. Keep in touch.
Ο χρήστης Hellena livani είπε…
Αγαπητέ κ. Θεοπέμπτου,
Ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε σ' αυτόν τον τόπο και όσα μας μάθατε.Θέσατε τον πήχυ πολύ ψηλά και εύχομαι να τον κρατήσει εκεί και η αντικαταστάτρια σας για το καλό της Πατρίδας.
Εκείνο που διερωτόμαι είναι πώς θα πάει αυτός ο τόπος μπροστά όταν για κομματικά συμφέροντα και προεκλογικές υποσχέσεις παραγνωρίζονται άνθρωποι της δικής σας αξίας και προσφοράς. Η Πατρίδα και το περιβάλλον ζημιώνει και όχι εσύς αγαπητέ Επίτροπε.Είσαστε η πέτρα η πελεκητή που μπαίνει σε περίοπτη θέση.Σίγουρα θα δώσετε τα φώτα σας από άλλο πόστο. Σας ευχαριστούμε, η Κύπρος σας ευχαριστεί, για όσα μας προσφέρατε!!!
Hellena Livani
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Θεοπέμπτου,όποτε ακούσω καιεγώ την έκφραση 'επίτροπος περιβάλλοντος' αμέσως στο μυαλό μου έρχεστε εσείς! Επειδή ήσασταν τόσο καλός στη δουλειά σας και τόσο προσιτός στον κόσμο, μέσα από το μπογκ, από το facebook, το twitter, το τηλέφωνο..

Σας ευχαριστούμε για όσα κάνατε μέχρι τώρα για την Κύπρο μας. Συνεχίστε με όποιο τρόπο και μέσο μπορείτε γιατί θέλουμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε για πολύ καιρό ακόμη στην 'περιβαλλοντική' σκηνή του τόπου.

Κρατήστε οπωσδήποτε το μπλογκ σας!

Καλή συνέχεια σε ό,τι και να κάνετε.

Ο χρήστης kkai-Lee είπε…
Καλή συνέχεια.

Οι καλοί δεν χάνονται.
Ο χρήστης Albino Peacock είπε…
Euxaristoume!!
Ο χρήστης Αθως Αγαπητός είπε…
Καλή τύχη Πάμπο σε ότι κι αν είναι η συνέχεια... Οι καλοί δε χάνονται ποτέ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστω για την υπεροχη συνεργασια τις γνωσεις που μοιραστηκες μαζι μας και τα υπεροχα ρεπορταζ. Καλη συνεχεια στο εργο σου. Δεσποινα Κουρη ΡΙΚ
Ο χρήστης Gelastos είπε…
κύριε Θεοπέμπτου
Σας ευχαριστούμε !!!

Ευχή μας οι αντικαταστάτες σας να συνεχίσουν στο μονοπάτι που εσείς χαράξατε.

Καλή συνέχεια !!!
Ο χρήστης Sike είπε…
εκαλύψαν με οι από πάνω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτροπε μας ειδα το χτες στες ειδησεις τζιαι εν το πιστευκα.
Δυστηχως η όλη σύνθεση του υπουργικου αποπνέει μια οσμή ....κατάθλιψης τζι επιασε τζιαι σενα ο οσμή του.

Εν θελω να πω τπτ για την κ. Παναγιώτου αλλα τους καλους εν τους πειράζουμεν.Και σεις ήσασταν παραδειγμα προς μιμησιν.
Εγω εν δεχουμε τουντο καταντημαν πριν καν αναλάβει η νέα κυβέρνηση και θελω , ας ειναι μετα που λλιο τζιαιρο , τον επαναδιορισμο σας.


Andreas
Ο χρήστης Κολόνα είπε…
Αυτό που είπε ο κ. Κωνσταντίνου πιο πάνω και συγκεκριμένα αυτό: "όσο καλός και εάν είναι κάποιος στο πόστο του, οι κομματικές ισορροπίες και οι όποιες συναλλαγές διαγράφουν τα πάντα.¨" Αυτό με απογοητεύει....

Φυσικά να κρατήσετε το μπλογκ, άκου ερώτηση....
Ο χρήστης Πρασινάδα είπε…
Με κάλυψαν όλοι οι προηγούμενοι. Καλη επιτυχία και απο μένα με ο,τι και να ασχοληθείτε. Ελπιζω και εγω να κρατήσετε το μπλογκ :)
Ο χρήστης Maria F είπε…
Αγαπητέ Επίτροπε ευχαριστώ για τη συμβολή σας και τη συνεχή ενημέρωση πάνω στα περιβαλλοντικά θέματα της Κύπρου, όπως επίσης και για τη συνεργασία στη διεξαγωγή του Let's do It! Καλή συνέχεια!
Ο χρήστης Άννα είπε…
κ. Θεοπέμπτου τα θερμά μου συχγαρητήρια και την απέραντή μου εκτίμηση για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο που έχετε κάνει. Γίνατε μέρος της ζωής μας, εσείς και το περιβάλλον και θα μας λείψετε.
Κι εγώ θα χαιρόμουν να συνεχίσετε το μπλοκ και η επιθυμία μας θα ήταν να σας δούμε σε μια άλλη μάχιμη θέση της οικολογίας.
Κουράγιο στην κα Παναγιώτου για να αντεπεξέλθει στα νέα της καθήκοντα και να κρατήσει τον πήχη εκεί που τον έχετε βάλει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί να λένε πολλοί τη φράση "Ουδείς Αναντικατάστατος" αλλά νιώθω ότι με το έργο που παρήξατε ο κ. Αναστασιάδης σφάλλει που δεν σας επαναδιόρισε.

Το μπλογκ να το συνεχίσετε, αφού αποτελεί μέσο μια διαδραστικής επαφής με τον απλό κόσμο και είναι κρίμα να χαθεί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστώ. Το μόνο Κυπριακό blog που επισκέπτομαι καθημερινά.
Ο χρήστης Alexis Avgoustis είπε…
Ευχαριστούμε για όλα, κρατήστε το μπλογκ, πάντα ήταν χρήσιμες οι συμβουλές σας και οι αναρτήσεις σας όλα αυτά τα χρόνια. Καλή συνέχεια!
Ο χρήστης Anef_Oriwn είπε…
Λίγοι άγγιξαν την ουσία αυτής της αποπομπής, δηλ. τα πολιτικές σκοπιμότητες για διατήρηση κομματικών ισορροπιών, γιατί περί αποπομπής πρόκειται!
Κύριε Θεοπέμπτου, γνωριστήκαμε σε ανύποπτο χρόνο! Μα ‘στε καλά και καλή συνέχεια!
Ο χρήστης Aceras Anthropophorum είπε…
Κάθε τέλος τζιαι μια αρχή. Στό τέλος θα πάρετε παραπάνω μυνήματα συμπάθειας που τους ψήφους που πιάννοιν οι οικολόγοι στες εκλογές :))
Ο χρήστης Eólica είπε…
Βαριά τα παπούτσια που θα πρέπει να φορέσει τωρά η επόμενη επίτροπος. Να συνεχίσεις το μπλογκ, περιμένουμε ακόμα πολλά από σένα Επίτροπε :)
Ο χρήστης Γιάννης Κουτσόλαμπρος είπε…
Είναι πολύ απλό. Απο κάθε άποψη, η λίστα των φίλων που ενημερώνεις δε γίνεται να πεθάνει μετά από τόσο κόπο που έκανες να τη στήσεις. Το ίδιο και οι συχνές ενημερώσεις. Συνέχισέ το όπως μπορείς, δε νομίζω να σου λείψει η βοήθεια αρκεί να το ζητήσεις. Νάσαι καλά.

Ο χρήστης Disciple είπε…
Επίτροπε,

ευχαριστώ! ό,τι τζιαι να πω άλλο εν λίο.
Για όσους ασχολούμαστε με το περιβάλλον, ήσουν μια όαση!

Το μπλογκ εννοείται να μείνει ανοιχτό. Χρειαζούμαστε το:)
Ο χρήστης Ο ονειροκυνηγός είπε…
Ευχαριστούμε, το έργο σας θεωρούμε πως συνεχίζεται άσκετα με το τίτλο του επιτρόπου.. Θα μπορούμε να σας καλούμε σε συζητήσεις μας; το blog να παρμείνει... οι πληροφορίες είναι χρησιμότατες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρχισε η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών ... επιτέλους!

Ξεκίνησε η συγκέντρωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών για την ανακύκλωσή τους Δώστε τις συσκευές σας Μέχρι να παραλάβουν τις πρώτες συσκευές από τους καταναλωτές, οι ανακυκλωτές ασχολούνται με τα παλιά τερματικά που είχαν αποσύρει οι κυβερνητικές υπηρεσίες Με τις συσκευές που φυλάσσονταν από καιρό σε υποστατικά στους Εργάτες και το Γέρι ξεκίνησε τη λειτουργία του το σύστημα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών. Η εταιρεία Wee Electrocyclosis, η οποία διαχειρίζεται το σύστημα, ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι οι καταναλωτές μπορούν στο εξής να αφήνουν τις παλιές τους συσκευές στα καταστήματα των 148 εταιρειών που είναι συμβεβλημένες (η λίστα τους είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.electrocyclosis.com.cy). Οι πρώτες συσκευές από ανακυκλωτές δεν έχουν ακόμη φτάσει στην Electrocyclosis, η οποία, ωστόσο, ξεκίνησε την προώθηση στους ανακυκλωτές των παλιών συσκευών που είχαν συγκεντρωθεί από οργανισμούς και υπηρεσίες στις αποθήκες της, αφού μόνο στο υποστατικό στους Εργάτες είχαν συσσωρευθεί περί

Έχεις Θερμοσυσσωρευτές;

Τα πιο πολλά από τα παράπονα που ακούγονται για ψηλούς λογαριασμούς του ηλεκτρισμού είναι από ιδιοκτήτες θερμοσυσσωρευτών οι πιο πολλοί από τους οποίους δεν έχουν γνώση για το πώς λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης τους. Φυσικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης είναι να μελετήσει τη δυνατότητα θερμομόνωσης του κτηρίου, να μειώσει τις απώλειες με χοντρές κουρτίνες και να κλείσει τις χαραμάδες κάτω από πόρτες και παράθυρα με τα ειδικά λάστιχα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο θερμοσυσσωρευτής δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μονωμένο κιβώτιο γεμάτο πυρότουβλα τα οποία θερμαίνονται με ηλεκτρισμό. Όταν εμείς χρειάζεται να θερμάνουμε το χώρο τότε ανοίγει μια δίοδος μέσω της οποίας περνά ο αέρας μέσα από τα τούβλα και περνά ζεστός στο δωμάτιο. Στους εντελώς απλούς θερμοσυσσωρευτές υπάρχουν μόνο δύο ρυθμίσεις. Το ένα κουμπί ρυθμίζει πόσο πολύ θα βράσουν τα τούβλα (input) και η θερμότητα που φυλάγεται έχει επίσης άμεση σχέση με τη δυναμικότητα του αφού στην α

Τι μου έγραψε ο Aceras για το λανεϊτ

Το πιο κάτω σχόλιο του Acera από την ανάρτηση μου με τίτλο " Η εύκολη πρόσβαση στην αγορά δηλητηρίων ". Πρέπει να το διαβάσετε : Aceras Anthropophorum είπε... Η γειτόνισσα μου ετοιμάζετουν να πάει στον γάμο της ανιψιάς της με τον άντραν της τζαι τα μωρά. Είπεν του αντρός της να βάλει μιαν κρεβάταν κότσιινην. Τζείνος εν έθελεν να βάλει κρεβάταν. Ο ένας το πειν του ο άλλος το ξύν του ο καφκάς επήρεν φωθκιάν. Αρπάσσει η κοπελλούα το ποτσίν του λανέιτ που πας το παράθυρον τζιαι λαλεί του αντρός της πας τα νεύρα της: Αν συνεχίσεις έτσι θα το πιώ. Έκαμεν πους το είπιεν. Άλλοι λαλούν ότι επροσποιήθηκεν ότι το είπιεν τζαι όσον τζαι έντζιησεν πας τα σιείλης της που το απορροφήσαν. Άλλοι λαλούν ότι είπιεν το μισόν ποτσίν τζαι η κουβέντα της προσποίησης ήταν για να την θάψει ο παπάς. Όπως τζαι να έχει η υπόθεση, αν είχεν νόμον όπως τον προτείνετε, η κοπελιά δεν θα επήεννεν τζει που επήεν στα κοσπέντε της τζαι να μαυρίσουν θκυό οικογένειες. Όσος κίνδυνος υπάρχει για τα ζώα τζαι τα φυτ