Σάββατο, 22 Μαρτίου 2008

Πλαστικές τσάντες στη Βουλή ... και στα βουνά

Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος θα συνεδριάσει την Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008, στις 12.00 το μεσημέρι, για τη συζήτηση (μεταξύ άλλων θεμάτων):

Α' Θέμα: O περί Σακούλων Μεταφοράς και Συσκευασίας Καταναλωτικών Αγαθών Νόμος του 2005. (Πρόταση νόμου του κ. Γιώργου Περδίκη, βουλευτή Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών)

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 23/3/2008, θα κάνω γενική παρουσίαση για το Περιβάλλον στους κατοίκους και μετά θα γίνει συνάντηση με τους επιχειρηματίες της κοινότητας που αν συμφωνηθεί, θα είναι η πρώτη κοινότητα που θα κυρηχθεί "ελεύθερη από πλαστικές τσάντες" στην Κύπρο.

4 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Θα είσαι ο μόνος δημόσιος υπάλληλος που δουλεύκει Κυριακήν.

stalamatia είπε...

Εγώ θυμάμαι πριν 33 χρόνια δηλαδή όταν μέναμε στο χωριό μας ακόμα, όταν πηγαίναμε για ψώνια είχαμε τσάντες οι οποίες ήταν πολλαπλών χρήσεων .Είχαμε 3-4 τσάντες κάτι σαν πλαστικό δέρμα ήταν μπορεί να μην ήταν οικολογικές ,εδώ που τα λέμε δεν ξέραμε τότε αυτή τη λέξη αλλά τουλάχιστον με αυτές κάναμε τη δουλειά μας μια χαρά.
Έχει δίκιο ο Ασερας και μάλιστα στη Κύπρο Κυριακάτικα!Καλό κουράγιο.

Lexi_penitas είπε...

Εύγε επίτροπε! Αλήθεια, ποια η σκοπιμότητα του να κρατείται μυστικό το όνομα της κοινότητας;

Theopemptou είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια ...
Έχω κάνει μια συνάντηση με τη Νεολαία της Κοινότητας γιατί βασίζομαι σε αυτούς να εργαστούν πιο πολύ για την προώθηση του σκοπού και μια συνάντηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο για να εξασφαλίσω τη συγκατάθεσή τους. Όλοι το έχουν δεχθεί με ενθουσιασμό, αλλά επειδή δόθηκε πολλή δημοσιότητα στα ΜΜΕ φοβ΄΄οντουσαν ότι δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους δημοσιογράφους. Περήφανος λαός οι Κύπριοι ...
Για τη συνάντηση την Κυριακή θα κάνω αναφορά στο Blog.

Related Posts with Thumbnails