Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008

Απ' όλα έχει το καλάθι ...

Τσάντες, πουλιά, δέντρα και αποχετεύσεις έκρυβε η χτεσινή μέρα ...

  1. Πόσο μου αρέσει που οργανώνονται οι πολίτες ... μπράβο παιδιά ! Εντυπωσιακή η κινητικότητα για τη προστασία των δέντρων στη Διαγόρου ... Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια τότε η ανακοίνωση λέει ... "22 Μαρτίου στην γωνία Διαγόρου και Ευαγόρου, ώρα 12:30 μμ, με ζωντανή σύνδεση με το MIX FM."
  2. Ψες έγινε και η δεύτερη συνάντηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο της ορεινής κοινότητας στην οποία πρότεινα να κηρυχθεί σαν η πρώτη κοινότητα στην Κύπρο "ελεύθερη από πλαστικές τσάντες". Σήμερα το πρωί το θέμα συζητήθηκε και στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα.
    Ταυτόχρονα το θέμα έχει εγγραφεί για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της βουλής.
  3. Το Ισραήλ έχει εκδώσει ανακοίνωση για νέα προϊόντα και τεχνικές επεξεργασίας και καθαρισμού λυμάτων τα οποία προκάλεσαν το ενδιαφέρον των κυπριακών ΜΜΕ που με έπαιρναν τηλέφωνο. Τέτοιου είδους εφαρμοσμένη έρευνα θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα και στην Κύπρο.
  4. Καταγγελία: Το σφαγείο στους Αγιούς Τρεμιθιάς βάζει τα λύματα του (αίματα κλπ ...) σε λίμνη. Αποτέλεσμα άσχημες μυρωδιές και μύγες σε μεγάλη απόσταση ... μα είναι δυνατόν ;;;
  5. Δε θυμάμαι τι έγινε με τα πουλιά … Α! οι Βάσεις στο Ακρωτήρι έχουν στείλει ειδοποιήσεις σε ορισμένους ιδιοκτήτες γης που γειτνιάζουν με την Αλυκή Ακρωτηρίου ότι προτίθεται να κηρύξει τη περιοχή ως "Περιοχή Ειδικής Προστασίας για τα Πουλιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails