Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008

Η τρελλή Δευτέρα

1 Η δεύτερη συνάντηση με την κοινότητα για τις πλαστικές τσάντες θα είναι την Τετάρτη το βράδυ. Αγωνιώ να ακούσω τι έχουν να πουν μετά από την πρώτη συνάντηση. Το ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ αυξάνεται όπως και οι πιέσεις για το όνομα της Κοινότητας.

2 Η συνάντηση σήμερα με το Ταμιευτήριο Λεμεσού ήταν για το πακέττο με τα "Πράσινα Δάνεια" ΄για το οποίο συνεργαζόμαστε εδώ και καιρό. Αναμένω και την πρότασή τους για τη δημιουργία πιλοτικού κήπου με ελάχιστες ανάγκες νερού στη Λεμεσό. Ανταλλάξαμε ιδέες και αναμένω την έγκρισή τους σε όσα τους έχω προτείνει.

3 Την Τρίτη 18/03/2008 (αύριο δηλαδή..) θα γίνει συνάντηση με το Δήμαρχο Αθηαίνου για να προχωρήσουμε με τον πρώτο πρότυπο χώρο πρασίνου (κυκλοφοριακός κόμβος) με ελάχιστες ανάγκες νερού. Πρέπει να ανησυχώ ότι θα μας κλέψουν τα φυτά;;;

4 Πήρα καταγγελία ότι στην Παναγιά κάτω από την δικαιολογία της αφαίρεσης πέτρων από χωράφι γίνεται τεράστιας έκτασης λατόμευση.

5 Στο κατασκηνωτκό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς γίνονται αυτές τις μέρες καθαρισμός και κλάδευμα των δέντρων από το Τμήμα Δασών. Έχουν κοπεί ορισμένα επικίνδυνα δέντρα (υπάρχουν και άλλα ..), κλαδεύτικαν τα κεκλιμένα για να βρουν τον "ίσιο δρόμο" προς τα πάνω και έγιναν καθαρισμοί. Η σκίαση τώρα είναι λίγη αλλά θα βελτιωθεί μέχρι το καλοκαίρι.

6 Γίνονται προσπάθειες να διασωθούν όσο πιο πολλά δέντρα γίνεται στην Θεμιστοκλή Δέρβη ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails