Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2007

Όπως λέει και το τραγούδι "I don't like Mondays .."

Επέστρεψαν όλοι πίσω τα τηλέφωνα άναψαν φωτιά σήμερα ..

1 Επανήλθε το πρόβλημα με το σταθμό βενζίνης στο Κίτι. Απίστευτη η ταλαιπωρεία των ανθρώπων αυτών μέσα στην κυβερνητική μηχανή ...
2 Ψάχνω πληροφορίες γαι το πως λαμβάνονται οι αποφάσεις για τη δημιουργία ποδηλατόδρομων στην Κύπρο. Αφορμή πήρα από τις μπλε μπογιάδες στους δρόμους του Τροόδους που οι ταμπέλες αποκαλούν "ποδηλατόδρομους" ! υποτίθεται ότι υπάρχει επιτροπή για το σχεδιασμό ? Κάτι πρέπει να γίνει ....
3 Είναι σήμερα στις εφημερίδες αλλά πήρα και αλληλογραφία για το χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό που έχουν βαλθεί να τον καταστρέψουν για να κάνουν υπόγειο χώρο στάθμευσης! Από ότι έχω πληροφορηθεί η στάθμη των υπόγειων νερών στην λεμεσό είναι τόσο ψηλή στην περιοχή που είναι σχεδόν αδύνατη τέτοια κατασκευή.
4 Βοσκός περνά τα ζώα του από το κέντρο της κοινότητας και οι καταστροφές που κάνουν μέχρι να περάσουν είναι μεγάλες και δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα !!!
5 Πλοιάρια που κάνουν μίνι κρουαζιέρες αφήνουν τα απόβλητα των αποχετεύσεων τους στη θάλασσα! Πήρα καταγγελία και μάλιστα σε περιοχή της Μπλε Σημαίας. Εντόπισα την αδυναμία που υπάρχει στο σύστημα και έχω ήδη ετοιμάσει την επιστολή προς την Υπ. Συγκοινωνιών.
6 Έστειλα στα ΜΜΕ άρθρο για τα οικολογικά πρότυπα σπιτιών

Παναγιώτα είσαι θεά!! πως θα συνεχίσω χωρίς την βοήθεια σου όταν ανοίξουν τα σχολεία;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails