Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Νεογέννητες χελώνες στη Λάρα

και ο εχθρός τους ... εμείς !---------------------------------------

View Larger Map

7 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

"...Let me be somebody I admire
Let me be that muscle down the street
Stick another turtle on the fire
Guys like me are mad for turtle meat..."

"Jazz Police", Leonard Cohen

Aceras Anthropophorum είπε...

Κύριε Θεοπέμπτου, η μεγάλη πόμπα εκάλυψεν τζιαι την μικρήν. Εκτός που την ανακοίνωσην της έκρηξης που εκατάστρεψεν το αυτοκίνητον που οδηγούσεν ο πραγματικός ήρωας τζιαι πραγματικός πατριώτης Δημητρόπουλος τίποτε δεν ακούστηκεν πιά.

Η Λάρα χάνεται. Για τα παράνομα που εδημοσιεύσατε στο μπλόγκ σας όταν οι οικοδομές ήταν μόνο στους θεμελιούς κανένας δεν εσυγκινήθηκεν, ούτε οι επάρχοι, ούτε οι επαρχιακές διοικήσεις, τα δημοτικά ή κοινοτικά συμβούλια, τα υπουργεία εσσωτερικών, τα συμβούλια κοινοτήτων της Λαόνας, ούτε οι λαλίστατοι βουλευτές της επαρχίας, που θα μπορούσαν να σταματήσουν την παρανομίαν, τα έργα ετελειώσαν, ο ιδιοκτήτης τους κάμνει χρυσές δουλειές παράνομα...

Ακόμα τζιαι την ανάρτησην υποστήριξης που έκαμα εγώ προς τον Δημητρόπουλον έφαεν την η πόμπα στο Μαρί τζιαι δεν εδημοσιεύσα ποτέ "διότι δεν ήταν της ώρας".

Αυτή η παρανομία, αυτή η αμέλια, αυτή η ανικανότητα επιβολής του νόμου δεν ενδιαφέρει κανέναν διότι δεν επιφέρει κομματικήν υπεραξίαν, αντίθετα, δυσαρεστεί ψηφοφόρους της περιοχής.

Στην χώραν της υποκρισίας όπου η παρανομία δακτυλοδείχνεται μόνον άμα σσυφφέρει κάποιου οι χελώνες την έχουν βαμμένην.

Theopemptou είπε...

η παρανομία και η μη επιβολή των νόμων έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.
Πριν 2 μέρες κατέβηκε ένας με εκσκαφέα σε παραλία με σημαδεμένες φωλιές και την ισοπέδωσε για να βάζουν ομπρέλλες οι επισκέπτες του κέντρου του πιο πάνω και τα beach parties είναι στο φόρτε τους σε όλη την Κύπρο, ακόμη και στον Ακάμα, χωρίς φυσικά άδεια.
Σε παραλιακές πόλεις κτίζουν ότι θέλουν στην άμμο και τώρα άρχισαν να κλείνουν και τις προσβάσεις στην παραλία.
Κανένας μα κανένας δεν συγκινείται ....

Aceras Anthropophorum είπε...

Μα τί έγινε; έκατσα και έγραψα επί μια ώρα μιαν κριτικήν ανάλυση για τα ενεργειακά μέτρα που επρότεινες τζιαι η ανάρτηση εξανανίστηκεν με αποτέλεσμαν να χαθεί το κείμενον στους ψηφιακούς λαβυρίνθους.

Theopemptou είπε...

@Aceras
Αμάν συγγνώμη δεν πρόσεξα να είχε σχόλια. Απλά για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, δεν μπήκε στο πάνω μέρος σαν η πιο πρόσφατη ανάλυση, έτσι την έκανα draft και μετά της άλλαξα την ώρα :(
Τωρά δικαιούσαι να είσαι πιο σκληρός στην κριτική σου .... για τιμωρία μου !

Ανώνυμος είπε...

Θα προσπαθήσω να σου τηλεφωνήσω αύριο μεθαύριο. Έκοψα τα blogs για αποτοξίνωση τζιαι επικεντρώνομαι στα ενεργειακά. Τώρα είναι η ώρα της ενέργειας στην Κύπρο. Δεν πρέπει να χαθεί η Ευκαιρία. Νομίζω ότι σαν επίτροπος έχεις μεγάλο ρόλο να παίξεις, είτε δώσουν σου τον είτε δεν σου τον δώσουν.

Aurora είπε...

Νομίζω είδα την παραλία στην οποία αναφέρεστε... Αν εννοείτε τη μικρή πριν τη μεγάλη που είναι και το στέγαστρο με τα χελωνάκια. Πέρσι δεν ήταν εκεί. Επίσης είδα 3 νέα κτίσματα... Κατίσιη μας.

Related Posts with Thumbnails