Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατασκηνωτικός Χώρος της Πόλης Χρυσοχούς

Υπογράφηκε σήμερα η Σύμβαση Μίσθωσης του Κατασκηνωτικού Χώρου της Πόλης Χρυσοχούς , από το Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς, κο. Άγγελο Γεωργίου, και το Διευθυντή του Τμήματος Δασών, κο. Δημήτρη Χριστοφίδη, συνολικής έκτασης 82.609 τ.μ. ( 82,6 δεκάρια), με βάση απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι για περίοδο 15 χρόνων , με ισχύ από την 01/03/2010 μέχρι 28/02/2025 και με δικαίωμα ανανέωσης για άλλες δύο ισόχρονες περιόδους.
Ο Δήμαρχος Πόλεως εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατάληξη και την υπογραφή της σύμβασης, καθότι έχουν γίνει δεκτές οι περισσότερες από τις εισηγήσεις που υπέβαλε ο Δήμος, αναφέροντας ότι δημιουργούνται πλέον οι προοπτικές για ποιοτική αναβάθμιση του Κατασκηνωτικού Χώρου , ο οποίος με σωστή διαμόρφωση μπορεί να καταστεί ένας από τους πλέον ποιοτικούς κατασκηνωτικούς χώρους σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Την Τετάρτη 22/06/2011 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς, προγραμματίζεται Δημόσια Παρουσίαση του Master Plan και των Σχεδίων που έχουν ετοιμαστεί από το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Ιωακείμ και Λοιζιά, σε συνεργασία του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς , του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος χρηματοδότησε το Master Plan, και του Τμήματος Δασών, που είναι ο ιδιοκτήτης.
Ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα με τη διαδικασία ετοιμασίας εγγράφων για προκήρυξη διαγωνισμού με την επιδίωξη εξασφάλισης στρατηγικού επενδυτή , ο οποίος να αναλάβει τη χρηματοδότηση των έργων , ως εκμισθωτής, και παράλληλα ο Δήμος θα διερευνήσει και τις προοπτικές εξασφάλισης χορηγιών μέσω Ευρωπαϊκών Σχεδίων και Προγραμμάτων ή από τα Διαρθρωτικά Ταμεία, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος . Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον ή αξιόλογη πρόταση από στρατηγικό επενδυτή, τότε ο Δήμος θα προχωρήσει ο ίδιος στην αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό του Κατασκηνωτικού Χώρου, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει και χορηγίες.
Στόχος μας είναι αναβαθμισμένος ο Κατασκηνωτικός Χώρος να συνεχίσει το σημαντικό του ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή ευρύτερης περιοχής της Πόλης Χρυσοχούς.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχόλια

Ο χρήστης Terra Incognita είπε…
Kαιρός ήταν...
Ο χρήστης ttoppouzokypraios είπε…
Επίτροπε έσσιεις καθόλου πληροφορίες για το τι περιλαμβάνουν τα "Master Plan και Σχέδια" και τι προγραμματίζουν όταν μιλούν για "σωστή διαμόρφωση" και για "αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό του Κατασκηνωτικού Χώρου" ;;;;
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
τώρα είναι μόνο το συμβόλαιο με το Δασών.
Τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα παρουσιαστούν για απόψεις στις 22/6/2011 στις 5μμ στην Πόλη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω επιτροπε μου αλλο με τρωει.
Εννα χουμε τπτ αξξιππα παλε κοπες δεντρών?


Andreas
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
πέρυσι μου υποσχέθηκαν ότι δε θα το κάνουν ξανά έτσι αλλά σταδιακά ...
οι ευκάλυπτοι χρειάζονται φροντίδα γιατί αφήνουν κλαδιά να πέσουν και άμα έχει κόσμο από κάτω ...
Ο χρήστης misharos είπε…
άκουσα ότι εκόψαν τα μισά δέντρα. εν αλήθεια;;
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
μα πάλε εκόψαν τα ?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρχισε η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών ... επιτέλους!

Ξεκίνησε η συγκέντρωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών για την ανακύκλωσή τους Δώστε τις συσκευές σας Μέχρι να παραλάβουν τις πρώτες συσκευές από τους καταναλωτές, οι ανακυκλωτές ασχολούνται με τα παλιά τερματικά που είχαν αποσύρει οι κυβερνητικές υπηρεσίες Με τις συσκευές που φυλάσσονταν από καιρό σε υποστατικά στους Εργάτες και το Γέρι ξεκίνησε τη λειτουργία του το σύστημα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών. Η εταιρεία Wee Electrocyclosis, η οποία διαχειρίζεται το σύστημα, ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι οι καταναλωτές μπορούν στο εξής να αφήνουν τις παλιές τους συσκευές στα καταστήματα των 148 εταιρειών που είναι συμβεβλημένες (η λίστα τους είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.electrocyclosis.com.cy). Οι πρώτες συσκευές από ανακυκλωτές δεν έχουν ακόμη φτάσει στην Electrocyclosis, η οποία, ωστόσο, ξεκίνησε την προώθηση στους ανακυκλωτές των παλιών συσκευών που είχαν συγκεντρωθεί από οργανισμούς και υπηρεσίες στις αποθήκες της, αφού μόνο στο υποστατικό στους Εργάτες είχαν συσσωρευθεί περί

Έχεις Θερμοσυσσωρευτές;

Τα πιο πολλά από τα παράπονα που ακούγονται για ψηλούς λογαριασμούς του ηλεκτρισμού είναι από ιδιοκτήτες θερμοσυσσωρευτών οι πιο πολλοί από τους οποίους δεν έχουν γνώση για το πώς λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης τους. Φυσικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης είναι να μελετήσει τη δυνατότητα θερμομόνωσης του κτηρίου, να μειώσει τις απώλειες με χοντρές κουρτίνες και να κλείσει τις χαραμάδες κάτω από πόρτες και παράθυρα με τα ειδικά λάστιχα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο θερμοσυσσωρευτής δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μονωμένο κιβώτιο γεμάτο πυρότουβλα τα οποία θερμαίνονται με ηλεκτρισμό. Όταν εμείς χρειάζεται να θερμάνουμε το χώρο τότε ανοίγει μια δίοδος μέσω της οποίας περνά ο αέρας μέσα από τα τούβλα και περνά ζεστός στο δωμάτιο. Στους εντελώς απλούς θερμοσυσσωρευτές υπάρχουν μόνο δύο ρυθμίσεις. Το ένα κουμπί ρυθμίζει πόσο πολύ θα βράσουν τα τούβλα (input) και η θερμότητα που φυλάγεται έχει επίσης άμεση σχέση με τη δυναμικότητα του αφού στην α

Τι μου έγραψε ο Aceras για το λανεϊτ

Το πιο κάτω σχόλιο του Acera από την ανάρτηση μου με τίτλο " Η εύκολη πρόσβαση στην αγορά δηλητηρίων ". Πρέπει να το διαβάσετε : Aceras Anthropophorum είπε... Η γειτόνισσα μου ετοιμάζετουν να πάει στον γάμο της ανιψιάς της με τον άντραν της τζαι τα μωρά. Είπεν του αντρός της να βάλει μιαν κρεβάταν κότσιινην. Τζείνος εν έθελεν να βάλει κρεβάταν. Ο ένας το πειν του ο άλλος το ξύν του ο καφκάς επήρεν φωθκιάν. Αρπάσσει η κοπελλούα το ποτσίν του λανέιτ που πας το παράθυρον τζιαι λαλεί του αντρός της πας τα νεύρα της: Αν συνεχίσεις έτσι θα το πιώ. Έκαμεν πους το είπιεν. Άλλοι λαλούν ότι επροσποιήθηκεν ότι το είπιεν τζαι όσον τζαι έντζιησεν πας τα σιείλης της που το απορροφήσαν. Άλλοι λαλούν ότι είπιεν το μισόν ποτσίν τζαι η κουβέντα της προσποίησης ήταν για να την θάψει ο παπάς. Όπως τζαι να έχει η υπόθεση, αν είχεν νόμον όπως τον προτείνετε, η κοπελιά δεν θα επήεννεν τζει που επήεν στα κοσπέντε της τζαι να μαυρίσουν θκυό οικογένειες. Όσος κίνδυνος υπάρχει για τα ζώα τζαι τα φυτ