Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Δασούδι - τι είπα ;

6 σχόλια:

misharos είπε...

Συγχαρητήρια! :)

Για τα δέντρα στην πλατεία ελευθερίας μπορεί να γίνει τίποτε οξά ετέλιωσε τωρά που τα εκόψαν;

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν βλέπω γιατί να μην αναβαθμιστεί η στάθμευση με την προσθήκη ακόμα ενός ορόφου πάνω από τον ήδη υφιστάμενο χώρο. Όπως επίσης δεν βλέπω γιατί να είναι λάθος η αναβάθμιση του εστιατορίου (το οποίο παλιά λειτουργούσε και σαν αίθουσα δεξιώσεως). Δεν είναι κακό να γίνονται προσπάθειες για βελτίωση της υποδομής στην περιοχή με σκοπό την αναβάθμιση του συγκριτικά φτωχού τουριστικού της προϊόντος. Την ίδια ώρα δεν νομίζω ότι η πρόθεση είναι να αντικατασταθεί το πράσινο με τσιμεντένιες κατασκευές, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν απλά βλακώδες. Προέχει λοιπόν η σωστή πληροφόρηση για το τι ακριβώς πρόκειται να γίνει και μετά οι όποιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Ο.

stalamatia είπε...

Αμφιβάλω αν βγαίνει άλλος (πολιτικός) να τα πει έτσι! μπράβο!

Αστάρτη είπε...

Πολύ καλά τους τα είπατε κ.Θεοπέμπτου.

Αμεμπτοσ είπε...

Μπραβο , η ουσια του θεματος ειναι οπως τα ειπατε.Δεν πρεπει την δασικη γη του δημοσιου να εκματελευονται επιχειρηματιες.

Poisoned Cyprus είπε...

Χρειζομαι μια λιστα με ολα τα απαγεορευμενα εντομοκτονα οπως Λανέιτ, Καρμποφοραν, και αλλα. Υπαρχει συγχυση για το τι ειναι απαγορευμενο και τι οχι. Εγω νομιζα οτι το Λανειτ ειναι απαγορευμενο και εγραψα περι σκανδαλου σε αυτο το μπλογκ, αλλα μια κυρια επικοινωνησε μαζι μου για να φωναξει οτι δεν ειναι απαγορευμενο... Γι'αυτο αν μπορειτε βοηθειστε μας να ξεκαθαρισουμε τι ειναι απογορευμενο στην Κυπρο ειδικα και τι οχι.

Ευχαριστω

Related Posts with Thumbnails