Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Κυκλοφοριακό

5 σχόλια:

Raindrops είπε...

Κ.Θεοπέμπτου γεια σας, θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες με αφορμή το βίντεο που ανεβάσατε, καθώς η προσωπική μου άποψη είναι ότι περιβαλλοντικό κίνημα στην Κύπρο υστερεί, απογοητεύει και δεν ευαισθητοποιεί τα άτομα με σωστό τρόπο για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, ειδικά ενόψη εκλογών.
1) Αν τους αφήσουμε όλους και πάμε με τους οικολόγους θα μας πάνε πιο γρήγορα στη δουλειά μας;
2) Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να μπει στη βουλή το κίνημα των οικολόγων για να αναλάβει ουσιαστικές και αποτελεσματικές δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και προώθησης της περιβαλλοντικής διάστασης σε όλους τους τομείς στην Κύπρο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας

Bananistanos είπε...

Με όλο το σέβας επίτροπε, νομίζω εν φάουλ η κομματική ανάρτηση στο μπλογκ του επιτρόπου.

Theopemptou είπε...

@Raindrops
πρέπει πρώτα να καταλάβεις ότι το κίνημα είναι το κόμμα μου και είμαι ένας απο τους ιδρυτές του, είναι περίοδος εκλογών και πήρα συνειδητή απόφαση να βάλω λίγα προεκλογικά μόνο την τελευταία εβδομάδα ...

Όταν το 1996 όσοι είμαστε τότε στην Οκολογική Κίνηση κάναμε το Κίνημα οικολόγων ήταν ακριβώς επειδή τα κόμματα έρχονταν κοντά μας και τους βοηθούσαμε να γράψουν τα μανιφέστο τους ιδιαίτερα στις Προεδρικές εκλογές και μετά δεν έκαναν τίποτα.
Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει τώρα φυσικά αλλά μην νομίζετε ότι έγινε και τίποτα σπουδαίο. Πέραν από τις ομιλίες σε διάφορα συνέδρια όλα γίνονται μετά από πιέσεις τίποτα περιβαλλοντικό δεν γίνεται από μόνο του. Ένα δυνατό οικολογικό κίνημα μπορεί να πιέσει. Και δεν έμεινε κανένας άλλος εκτός από το Κίνημα Οικολόγων.
Από την άλλη η παράκληση είναι όποιο και να ψηφίσετε να του δώσετε να καταλάβει τη σημασία που δίνεται σε αυτά τα θέμα.
Και ναι, οι κυπριακές πόλεις είναι μικρές, με σωστές δημόσιες μεταφορές μπορείς να πηγαίνεις δουλειά πιο γρήγορα :)

Theopemptou είπε...

@Bananistanos
Δε νομίζω να είναι λάθος να προβάλω το κόμμα μου την τελευταία εβδομάδα των εκλογών μέσα από ένα προσωπικό Blog.
Ούτε και έχει κανένα αξιωματούχο της κυβέρνησης που δε βοηθά το κόμμα του σε εκλογές, ακόμη και ο ίδιος ο Πρόεδρος το κάνει.

Αντέξετε με ακόμη 2 μέρες !

Bananistanos είπε...

Αν είναι προσωπικό μπλογκ οκ αλλά είναι;

Btw είμουν και γω στη ποδηλασία της σιωπής

Related Posts with Thumbnails