Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2007

Τα διάφορα που άφησα πίσω ...

Είχαμε για μέρες πρόβλημα με το ίντερνετ γι αυτό τα διάφορα δεν εμφανίστηκαν:
  1. Οι βαρέλλες στο δρόμο προς τη γέφυρα του Σκάρφου είναι εκεί από το τέλος του 2006 όταν γινόταν η επιδιόρθωση του δρόμου από τον έπαρχο Πάφου. Μερικές έχουν υλικό μέσα. Με τη βοήθεια του Τμήματος Δημοσίων Έργων, εντοπίστηκε ο εκτελεστής του έργου και θα μετακινηθούν. Αναφορά έκανα στο blog στις 25/11/2007, Η γέφυρα του Σκάρφου - ένα πολιτιστικό έγκλημα.
    Δεν είναι το μοναδικό γεφύρι έχει αφεθεί στην τύχη του. Πρέπει κάτι να γίνει ....
    Ο Κοινοτάρχης Σίμου έχει σφοδρά παράπονα σχετικά με την κατάσταση του γεφυριού.
  2. Μετά από ερώτημα που μου τέθηκε, έμαθα ότι για εγκατάσταση δεξαμενής καυσίμων για εμπορική χρήση υπεύθυνο τμήμα είναι τα επαρχιακά γραφεία των δημοσίων έργων.
  3. Δεν υπάρχεουν οδηγίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων προς κοινοτάρχες και Συμβούλια Υδατοπρομήθειας σχετικά με το νερό που χρησιμοποιείται στις πισίνες.
  4. Είχα καταγγελίες για ελαστικά που καίγονταν στον Αλαμινό και το σκουπιδότοπο του Κάβο Γκρέκο. Και τις 2 περιπτώσεις ζήτησα και στάλεικαν εκεί επιθεωρητές, από το Υπουργείου Εσωτερικών.
  5. Πίσω από το γυμνάσιο Δροσιάς υπάρχει δασική γη. Ζήτησαν να δημιουργηθεί μονοπάτι και τοπιοτέχνηση. Το Τμήμα Δασών όταν όπως πάντα πολύ πρόθυμο να βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails