Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

Πάφος, Πάφος όλη μέρα ..

Σήμερα πήγα στην Πάφο όπου από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα είχα προγραμματισμένες συναντήσεις.
Το πρωί πήγα στο μεγαλοπρεπές κτίριο του 1ου Λυκείου απέναντι από το Δημαρχείο στην Πάφο. Το θέμα που ζήτησαν να παρουσιάσω ήταν η ρύπανση της ατμόσφαιρας. Ωραίος κόσμος πήγε πάρα πολύ καλά με τη βοήθεια φυσικά της πολύ δραστήριας καθηγήτριας Άντρης Δημητρείου. Είχαμε και την τύχη να δούμε και από μέσα το σταθμό μετρήσεων των ρύπων που είναι σταθμευμένος στην αυλή του αστυνομικού σταθμού που είναι ακριβώς δίπλα από το Λύκειο.
Εντυπωσιακό ήταν επίσης το περιεχόμενο της παρουσίασης του δημοσιογράφου Κώστα Νάνου για το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Κώστα με εντυπωσίασες, σωστός πέρα για πέρα, ηθικός και με ισοζυγισμένες απόψεις.
Μετά ήταν η σειρά του Γυμνασίου Αγίου Θεοδώρου. Εδώ 5 μαθητές είχαν προετοιμαστεί για να μου κάνουν συνέντευξη για το περιβάλλον. Μικρόφωνα, προγραμματισμένες και καίριες ερωτήσεις έδειχναν το βαθμό προετοιμασίας και ικανότητας των παιδιών και της σωστής καθοδήγησης της Μαρίνας Κουτσού.

Μετά από ένα διάλειμμα πήγα στο Παφος TV όπου είχα προγραμματισμένη συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Ντόρα Χριστοδούλου. Το πρόγραμμα πήρε μια ώρα περίπου. Μετά από αυτό κάναμε και μια τρίλεπτη παρουσίαση για το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Μετά από αυτά προσπάθησα να δώσω μια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το γεφύρι του Σκάρφου στη Σίμου της Πάφου (δεν θα πω πως ...). Παλιό γεφύρι μικρογραφία της γέφυρας του Τζιέλεφου κοντά σε ένα νερόμυλο. Το γεφύρι είναι και το σύμβολο της κοινότητας. Το επισκέφτηκα πριν λίγο καιρό και η αναφορά μου στο blog είναι: "Η γέφυρα του Σκάρφου - ένα πολιτιστικό έγκλημα "
Για τις βαρέλλες που είναι πεταμένες στο δρόμο προς το γεφύρι έχω βρεί τον "ένοχο" και θα καθαριστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails