Τρίτη, 6 Μαΐου 2008

Τιμητική διάκριση από το ΕΤΕΚ !!!

Επιστολή που έχω πάρει από το ΕΤΕΚ:

"Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου αποφάσισαν όπως στην εκδήλωση της κατάθεσης του απολογισμού τριετίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2008, ώρα 6.30μμ στο προαύλιο του ΕΤΕΚ απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε τρεις τομείς: Πρόσωπα - Κοινότητα - Θεσμός.

Σας ενημερώνουμε ότι η τιμητική διάκριση στην κατηγορία Θεσμός αποφασίστηκε όπως απονεμηθεί σε εσάς ως Επίτροπο Περιβάλλοντος για την προσφορά σας στην ανάδειξη του θεσμού του Επιτρόπου Περιβάλλοντος σε σημαντικό σημείο αναφοράς της κυπριακής κοινωνίας."


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!! Σας αξίζει ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Είπαμε...και το ξαναλέμε...μακάρι να είχαμε και άλλους σάν εσάς στην πολιτική αρένα με την συνέπεια, ενέργεια αλλά προπαντώς το πάθος για αυτό που κάνετε.

stalamatia είπε...

Μπράβο σας συγχαρητήρια,μπορεί να μην ζω στη Κύπρο αλλά χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τον τόπο μας όπως εσείς.

Ikologos είπε...

Συγχαρητηρια κ.Θεοπέμπτου.Ευχή μου είναι να είστε υγιής και να συνεχίσετε να εργαζεστε με την ίδια διάθεση.
Κι ένα ανεκδοτο:
Η πυρηνική ενέργεια είναι πράσινη!!!
Τάδε εφη Γιώργος Σουφλιας!!!

Darvinos είπε...

Συγχαρητήρια. Μπράβο. Και μπράβο και στο ΕΤΕΚ για τη σωστή απόφαση. Είναι ωραίο αίσθημα να ξέρεις από πρώτο χέρι ότι κάποιος που βραβεύεται το αξίζει, ότι εργάστηκε γι’ αυτή τη διάκριση και άγγιξε και σένα.

Αρέθουσα είπε...

Εύγε Επίτροπε... Πραγματικά να κι ένα βραβείο που το παίρνει ένας πανάξιος άνθρωπος με το σπαθί του! Η λέξη είναι "έγνοια"...

Related Posts with Thumbnails