Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2007

Διαφημίζοντας στο Google

Πριν ένα χρόνο και κάτι, προσπάθησα να πωλήσω ένα παλιό διαμέρισμα στην Πάφο και ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι:
  1. Οι τούρκοι διαφημίζουν πάρα πολύ και με διάφορα έξυπνα τρικς σπίτια για πώληση.
  2. Αγόρασαν όλα τα ονόματα σχετικά με την Κύπρο π.χ. http://www.cyprus.com/
  3. Εμείς δεν έχουμε κανένα site να βγαίνει και να λέει στους ξένους τι πραγματικά συμβαίνει και τι κλοπή των περιουσιών μας.

Έκανα μια μεγάλη έρευνα, τύπωσα διάφορα παραδείγματα και ετοίμασα μια επιστολή και τα έστειλα όλα στον Πρόεδρο. Οι οδηγίες που έδωσε ήταν άμεσες, έγιναν και διάφορες συσκέψεις. Για να δείτε τι επιστρέφει η έρευνα πατάτε εδώ! Οι διαφημίσεις στα δεξιά είναι πληρωμένες και αν κάνετε κλικ πάνω στο λινκ τους χρεώνονται οι διαφημιστές .....

Όμως ήθελα να μάθω πως εργάζονται οι διαφημίσεις του Google και στα sites που συνεργάζεται. Μπήκα, γράφτηκα βρήκα πως εργάζεται το σύστημα και έκανα και διάφορους πειραματισμούς ... Μου στοίχισε λεφτά αλλά έμαθα πολλά!!!

Πριν καιρό έκανα και εκπαίδευση σε ένα υπάλληλο του Υπουργείου Εξωτερικών πως εργάζεται το σύστημα και τι πρέπει να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Τη κυριακή το βράδυ επαναδραστηριοποίησα το λογαριασμό μου και διαφήμισα αυτό το blog! Έβαλαν όμως το χεράκι τους η "δασκαλούα" και σημερινή εφημερίδα που το ανέφερε στα "παραπολίτικα" και έτσι αυξήθηκαν οι επισκέπτες κατά πολύ.

Α.Ν. και "δασκαλούα" σας ευχαριστώ πολύ!!

2 σχόλια:

Nikos Kapsomenakis είπε...

Χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν βρίσκοναται σε αυτή τη διεύθυνση :

https://adwords.google.com/support/

Επιπλεόν εάν έχετε κάποια αποροία μπορείτε να απευθυνθείτε και σε εμάς.

Δασκαλούα είπε...

Κύριε επίτροπε,

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν σας έβαλα μπλογκ στο λινκ μου γιατί συμφώνώ με όλα όσα λε΄τε. Αλλά γιατί θεωρώ ότι κάνετε μια πολύ καλή προσπάθεια ως μπλογκ για δημοσιοποιήση διάφορων εξελίξεων/απόψεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας και του περιβάλλοντος. Αν πάτε στο δικό μου μπλογκ θα δείτε ότι το περιβάλλον δεν μου είναι και αδιάφορο. Οπότε χαίρομαι που βοήθησα (αν ισχύει αυτό που λέτε) στο να έχουν και άλλοι άνθρωποι πρόσβαση στην πληροφόρηση που τούτος εδώ ο χώρος που φτιάξατε προσφέρει.

Related Posts with Thumbnails