Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2007

Η Παρασκευή ... ή Friday the 13th !

  1. Ακόμη μια εταιρεία ετοιμάζει πρόγραμμα προώθησης της Περιβαλλοντικής Ευθύνης και Διαχείρισης σε εταιρείες μέσω εργαστηρίων.
  2. Πριν λίγο καιρό πήρα ανώνυμη καταγγελία για παράνομη λατόμευση στην περιοχή ΧΧΧΧ . Προώθησα την καταγγελία στο υπουργείο γεωργίας το οποίο σήμερα μου απάντησε ότι πράγματι γίνεται παρανομεία και ότι μετά από έρευνα υπάρχει κάποιος ύποπτος και με τη βοήθεια της αστυνομίας έχει τεθεί υπό παρακολούθηση.
  3. Το συνέδριο για το περιβάλλον που ετοιμάζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας τον επόμενο Νοέμβριο προχωρεί καλά. Θα είμαι στο πάνελ και θα κάνω 15λεπτη παρουσίαση.
  4. Το ταξείδι στην Αυστραλία 18 - 31 Ιουλίου είναι σχεδόν οργανωμένο ....
  5. Πήρα παράπονο από αστυνομικούς που υπηρετούν σε συγκεκριμένο σταθμό κοντά σε εγκαταστάσεις που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά με σφοδρά παράπονα για την υγεία τους. Ζητούν έμπιστη υπηρεσία για να κάνει τις μετρήσεις. Ποιον να εμπιστευθούν;
  6. Παίρνουν τηλέφωνα ακόμη κοινοτάρχες για την επιστολή που τους έστειλα με τα δικαιώματα του κοινού στην πληροφόρηση και ζητούν επεξηγήσεις.

Ξέχασα το καλύτερο: το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά συνάντησα στο δρόμο ένα πρώην υπουργό που με αποκάλεσε "ιεραπόστολο" και μου εξήγησε και γιατί. He made my day !!

2 σχόλια:

Kostas Andreou είπε...

Γεια σου, παρακολουθώ το Blog σου συχνά ώστε να ενημερώνομαι για τα του περιβάλλοντος στην Κύπρο. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο για το περιβάλλον που ετοιμάζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας τον επόμενο Νοέμβριο?
Ευχαριστώ πολύ,
Κώστας

Theopemptou είπε...

Η επαφή μου στο Πανεπιστήμιο γίνεται μέσω της Αναστασίας Νικολοπούλου
http://www.hum.ucy.ac.cy/ENG/gr/people/nikolopoulou.htm

Related Posts with Thumbnails