Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008

Κυπριακή εφεύρεση


Αυτός είναι κάλαθος άχρήστων σε δημόσιο δρόμο στην περιοχή των ξενοδοχείων μετά τους Τάφους των Βασιλέων στην Πάφο, δεμένος για να μην μπορούν να τον κλέψουν ή να παρασυρθεί από τον αέρα.

Ιδιωτική πρωτοβουλία και εφεύρεσης λόγω αδυναμίας φαντάζομαι των αρμοδίων αρχών να ανταποκριθούν ...

4 σχόλια:

Οιkologos είπε...

Συγχαρητήρια κ.Θεοπέμπτου για τον επαναδιορισμό σας.Ελπίζω να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το έργο σας και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας εκφράζουμε τα όποια παράπονα μας αλλά και επαίνους

Theopemptou είπε...

Ευχαριστώ πολύ.
Προσπαθώ μέσα στα πλαισια που κινούμαι να κάνω όσα μπορώ.
Ευπρόσδεκτα και τα παράπονα αλλά περισσότερο ευπρόσδεκτες οι εισηγήσεις !!

politispittas είπε...

Τι θα γίνει αγαπητέ Επίτροπε με όλους αυτούς που παρά τις ανακοινώσεις ξοδεύουν αλόγιστα Νερό; Τις προάλλες μία Κυρία με τη μάνικα έπλενε με όλη της την άνεση το πεζοδρόμιο και τις σκάλες του καφενείου -Ακρίτας Διγενής. Ήμουν στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να σταματήσω να της πω κάτι, απλά την αγριοκοίταξα και εκείνη επειδή προφανώς ούτε που φαντάστηκε τι ειχα στο νου μου μου κούναγε τα χέρια της σα να έλεγε "τι θέλεις;".

Και, σε διαβεβαιώ αγαπητέ Επίτροπε πως μία σχετική Υπηρεσία της Υδατοπρομήθειας στην οποία μπορείς να καταγγείλεις τέτοια φαινόμενα απλά κοιμάται όρθια..."έλα ρε κουμπάρε..εν να διούμε τι θα κάμουμε" και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Theopemptou είπε...

@PolitisPittas
Ωραίο θέμα ! Παλιότερα μίλησα με ένα διευθυντή Υδατοπρομήθειας για το θέμα. Μου είπε ότι ο νόμος καλύπτει μόνο το νερό της υδατοπρομήθειας και όχι των διατρήσεων.
Τις πιο πολλές φορές είναι από διάτρηση το νερό και έτσι αποφεύγουν τη διερεύνηση γιατί δεν έχουν ούτε το χρόνο ούτε το προσωπικό!

Related Posts with Thumbnails