Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαίρετο δείγμα αρχοντοχωριατισμού!

Δέστε προσεκτικά τη φωτογραφία παρμένη από ότι μου έχουν πει από σπίτι στο Ακάκι.

Όλες αυτές οι εκκλήσεις για μείωση της σπατάλης ενέργειας, τα προγράμματα σε ραδιόφωνο και τηλεοράσεις και όλα τα άλλα περί σπατάλης πήγαν χαμένα ...

Η φωτογραφία δεν είναι δική μου κυκλοφορεί στο ίντερνετ και στο facebook και δεν έχω άδεια να τη χρησιμοποιήσω αλλά δεν άντεξα ... ζητώ συγγνώμη από τώρα.

7 σχόλια:

Invictus είπε...

Εν για να κάθουνται "στο φρέσκον" οι ένοικοι μάλλον

Leni είπε...

ΕΛΕΟΣ. Πόση βλακεία σε τούτο τον πλανήτη επιτέλους;;;

Αργυρή Τσίγκη είπε...

Συμφωνώ εν βλακεία πρώτου βαθμού, αλλά άμα αφταίννει ο παράνομος σκυβαλότοπος κάθε μέρα, όλη μέρα,ούλλη νήυκτα τζιαι κρούζουν τόνοι πλαστικά, τζιαι κάσιες χάρτενες που τες υπεραγορές, τζιαι διάφορα άλλα, το κακόν που γίνεται στο περιβάλλον εν πολλά παραπάνω που το κλιματιστικό της βεράντας.

Εψές κ. Θεοπέμπτου έκρούζαν ούλλη νύκτα τζια κατά τες τρείς το πρωί που δεν εφύσαν αέρας εσταλωσεν ο αέρας ο βρωμισμένος μέσα στα σπίθκια μας. Αραγε έπρεπεν να κλείσω τα παράθυρα να ανοίξω τα κλιματιστικά σε 4 υπνοδωμάτια;

Υστερα διερωτούνται οι χωρκανοί μου γιατί θερίζει ο καρκίνος. Αφού αναπνέουμεν 24 ώρες το 24ωρο διοξίνες.

Α, τζιαι όποιος εν παλληκάριν να πάει στον σκυβαλότοπον νύκταν. Αν δεν τον φαν οι σιήλλοι εννα τον φαν οι νυφίτσες που εν σαν τους κάττους μεγάλες.

Αργυρή Τσίγκη.

Αργυρή Τσίγκη είπε...

Συνέχεια. Μιας τζιαι μιλούμεν για ρύπανση τζιαι μόλυνση του περιβάλλοντος, ποιός θυμάται το βαφείο Rainbow;

Ο Αλλαν Ντάλτον και ο Φραγκλίνος Παπαδέλης πριν 20 χρόνια μας επροειδοποίησαν ότι ο καρκίνος στο Ακάκι θα θερίζει λόγω της ρύπανσης των νερών του αέρα και του εδάφους σε 10- 20 χρόνια. Τα είκοσι χρόνια εν τωρά.......... Καμμιά αποκατάσταση του περιβάλλοντος δεν έγινε και εν πάσει περιπτώσει μετά τον χαττάν τζιαι ρομανίσιν να βάλει η ρκά, εν φελά. Τα υπόγεια νερά της περιοχής, το έδαφος τζιαι ο αέρας εξακολουθούν να είναι μολυσμένα και θα είναι για εκατοντάδες χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Oti ghe na pis rifkis afka pas ton tixo, imasten Gia klamata.

Μάριος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Αργυρώ, και εγω από το Ακάκι είμαι και τα ξέρω από πρώτο χέρι. Πάντως όσες φορές έχω μιλήσει στις κοινοτικές αρχές μου είπαν θα δούμε και θα δούμε.... .Αντί οι ανώτεροι να δούνε τα πραγματικά προβλήματα βλέπουν τα άλλα όλα και αφήνουν τα σημαντικά στην άκρη. Δική μου γνώμη είναι να κάνουμε μια ήσυχη εκδήλωση και να κεντρίσουμε αυτά τα θέματα με ντοκουμέντα.

Ανώνυμος είπε...

Μάριε, είμαι στη διάθεση σας, να ξαναφέρουμε στην επιφάνεια και να ξαναπούμε για πολλοστή φορά τα προβλήματα. Αφού είσαι χωριανός μου, επικοινώνησε μαζί μου.

Την περασμένη βδομάδα, Τετάρτη βράδυ, επνίξαν μας οι καπνοί που τον σκυβαλότοπον. Κάποιοι ανάψαν φωτιά αργά το βράδυ και λόγω της φοράς του αέρα ο βρωμισμένος αέρας έπνιξε τα σπίτια μας. Εξύπνησα άρρωστη η ώρα 3 το πρωϊ και έκλεισα τα παράθυρα. Την επομένη που σχόλασα η ώρα 4 το απόγευμα το σπίτι εβρωμούσε πλαστικά καμένα , οι κουρτίνες μου εβρωμούσαν, τα ρούχα που είχα έξω απλωμένα εβρωμούσαν και η κόρη μου, μου είπε ότι δεν κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ λόγω του βρώμικου αέρα.

Αργυρή Τσίγκη

Related Posts with Thumbnails