Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Κατασκευές στο Κούριο

Απίστευτα γρήγορη η αντίδραση των βάσεων και πολύ αυστηρή ...

4 σχόλια:

Αντρέας είπε...

Δηλαδή; Από τι φωτογραφίες δεν κατάλαβα τι έκαναν οι βάσεις.

Theopemptou είπε...

Τον σταμάτησαν, τον συνέλαβαν και θα πάει δικαστήριο.

Aceras Anthropophorum είπε...

Αγαπητέ επίτροπε, τον παράνομον τού οποίου έβαλες φωτογραφίες όταν ήταν ακόμα στους θεμελιούς (τζιείνον δίπλα που την Λάρα) δεν τον εσταμάτησεν κανένας. Ούτε το κοινοτικό συμβούλιο Ίνειας, ούτε η επαρχιακή διοίκηση Πάφου, ούτε η Αστυνομία. Εκουβάλησεν τζιαι τες κοκακόλες ήδη που τον Φεβράρη. Αν θέλεις να σου στείλω φωτογραφία με την Παράγκα τελειωμένη: έναν απαίσιο κατάλημμα που θυμίζει μπιτονβίλ στην Νικαράγουα. Του χρόνου δίπλα που τους χάρτενους τοίχους θα έρτουν οι κολόνες, τζιαι του άλλου χρόνου οι τσίγγοι θα γινούν πλάκα με μπετόν. Τζιαι μιας τζιαι εξηπαρθένεψεν ο τόπος, θα έρτει τζιαι ο γείτονας να πουλεί τζιαι σουβενίρ. Σουβενίρ ενός παρθένου καταφυγείου των τελευταίων ιχνών της άγριας φύσης.

Να παν φυλακή, τζιαι ο έπαρχος, τζιαι ο μουχτάρης που παρανομούν. Διότι αν δεν παρανομούν τούτοι που δεν κάμνουν την δουλειάν τους, δεν θα παρανομεί ο κάθε βόρτος που θεωρεί ότι έχει δικαίωμαν να καταστρέψει τον τόπον επειδή εκληρονόμησεν έναν προστάφιν που την στετέν του την χατζιήναν.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια βλέπουμε κατά μήκος σχεδόν όλων των παραλιών μας. Αυτοί που έχουν σπίτια στη παραλία ή μάλλον πάνω στη θάλασσα κατασκευάζουν τα δικά τους λιμανάκια, αποβάθρες, και καταπατούν τους χώρους προστασίας της παραλίας. Τους δημόσιους χώρους πρασίνου τους κάνουν δικούς τους, βάζουν μέσα κλουβιά γιά σκύλλους,όρνιθες, κτίζουν μέσα τον φούρνο τους και τοποθετούν εκεί τα απόβλητα τους. Γιατί εν φίλοι με τον έπαρχον τζαί τρώσιν τζαί σούβλαν με τον μουχτάρην.

Related Posts with Thumbnails