Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Η επιστολή από το ΕΤΕΚ

Επιστολή από το ΕΤΕΚ για τη λήξη της θητείας μου:

"Η δράση και το έργο σου αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερη των χρηματικών και ανθρώπινων πόρων που σου διατέθηκαν, δράση που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υιοθέτηση οράματος, χωρίς την αναγνώριση και ανάληψη της ιδιαίτερης ευθύνης που αναλογεί στον θεσμό του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και θεωρώ ότι επιτέλεσες με συγκλονιστική επιτυχία το δύσκολο έργο που σου ανατέθηκε"

Ολόκληρη η επιστολή εδώ

3 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Επίτροπε, δεν εμίλησα με πλάσμαν στην Κύπρον μετά την ανακοίνωσην της σύνθεσης του υπουργικού τζιαι του διορισμού των επιτρόπων, δεξιούς, αριστερούς, ακομμάτιστους, που να μην μου εκφράσει την απογοήτευσην του για αυτόν που έγινεν. Τζιαι μιλούμεν για πλάσματα που δεν έχουν τζιαι πολλήν σχέση με το περιβάλλον.

Πάντως εγώ που κρίνω με τα Ελβετικά περιβαλλοντικά στάνταρτς τα οποία έχουν 30 χρόνια ζωής τζιαι πείρας παραπάνω που την Κύπρον, θεωρώ εξ ίσου "συγκλονιστικήν την επιτυχίαν με την οποίαν επιτέλεσες" τζιαι το έργον που σου ανατέθηκεν, αλλά τζιαι το έργον που δεν σου ανατέθηκεν τζιαι το ανάλαβες μόνος σου.

Συχχαρητήρια που το βάθος της καρκιάς μου. 10 χρόνια έγραψες μιαν που τες λαμπρές σελίδες της ιστορίας του περιβαλλοντικού κινήματος στην Κύπρον. Τζιαι ο μεγάλος άθλος είναι ότι την έγραψες χωρίς να σε μισίσει ο κόσμος όπως είναι συνήθως ο κανόνας με τους οικολόγους.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ασερα εν οτι το υπουργικον εν εσιει γεναικαν ελεω βολεματος κομματοσκυλων , μια γεναικα που εδιοριστηκεν στην επιτροπην περιβαλλοντος εννα το πιερωσει , μαλλον , άσσιημα.
Θελει φοβερη δουλεια για να μεν φανει το κενο του Πάμπου (που καποια στιγμη να ειμαι ειλικρινης προσβλέπω στον επαναδιορισμο τους αντιλαμβανομενος ο νεος Προεδρος το λαθος του)

Andreas

Χαράλαμπος Θεοπέμπτου είπε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Acera: έκανα 5 χρόνια με το Χριστόφια και 18 μήνες με τον Τάσσο

Related Posts with Thumbnails