Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Για δωρεάν ενεργειακή αναβάθμιση


Αν δε σας αφορά σκεφτείτε κάποιο που θα τον ενδιέφερε και βοηθήστε τον.

Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών, ανακοινώνει διαδικασία παραλαβής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους που εμπίπτουν στην κατηγορία νοικοκυριών με χαμηλό ετήσιο εισόδημα και είναι κάτοικοι των Δήμων Στροβόλου, Λακατάμιας, Λατσιών, Έγκωμης, Ιδαλίου, Γερίου, Αγίου Αθανασίου, Λάρνακας, Αραδίππου, Λευκάρων, Παραλιμνίου και Πόλεως Χρυσοχούς και των Κοινοτήτων Εργατών και Ψημολόφου και ενδιαφέρονται να αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας τους. 

Οι επεμβάσεις χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, τις Τοπικές Αρχές της Κύπρου και τον Κυπριακό Οργανισμό Αναπτύξεως Γης και θα πραγματοποιηθούν δωρεάν στους τελικούς εγκεκριμένους αιτητές. 
Οι ενεργειακές ανακαινίσεις υλοποιούνται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας στο μεσογειακό χώρο MED «Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης σε κατοικίες χαμηλού ετήσιου εισοδήματος».
Όροι της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και έντυπα αιτήσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών www.cea.org.cy και σε έντυπη μορφή στα Γραφεία του Ενεργειακού Γραφείου στην Οδό Λεύκωνος 20 στο Στρόβολο Γραφείο 403 ή στα γραφεία εξυπηρέτησης των τοπικών αρχών που συμμετέχουν. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22667716, 22667726. 
Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων η 30η Απριλίου 2012.

[Ιδού γιατί είμαι περήφανος που είμαι μέλος του Ενεργειακού Γραφείου!]

3 σχόλια:

TwistedTool είπε...

Απορία: γιατί μόνο οι συγκεκριμένοι δήμοι και κοινότητες;

Leni είπε...

Ερμμ, γιατί εν τα βρίσκω στην ιστοσελίδα;

Χαράλαμπος Θεοπέμπτου είπε...

Δεν ξέρω πως έγινε η επιλογή ... αλλά νομίζω έχει σχέση και με το ποιοι δήμοι υπόγραψαν το σύμφωνο των δημάρχων για μείωση των ρύπων

@Leni - διάβασε το email σου

Related Posts with Thumbnails