Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Εγώ να δείτε δικαιολογίες που μπορώ να βρω!

1 είναι το κεντρικό κράτος που πληρώνει την κατασκευή των φραγμάτων
2 Η ΕΕ έχει οδηγία για την τιμολόγηση του νερού στο κόστος του
3 είχαμε διαβούλευση για την τιμή και μπορούσαν να πουν τις απόψεις τους εκεί ... τις είπαν;
4 ένας Δήμος χωρίς υδατοπρομήθεια μπορεί να χειριστεί τα θέματα νερού σε ψηλό επίπεδο;

δε θα πω άλλα διαβάστε από το σημερινό Φ.....
(όσο για την ευκολία που δικαιολογούμαστε δέστε εδώ)
---------------------------------------------------------------
Δρομολογούνται αυξήσεις λόγω Ευρώπης
ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Φωτογραφία
Την εξαίρεση της Πάφου από τις δρομολογούμενες λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αυξήσεις στην τιμή του νερού, αποφάσισε να υποστηρίξει η δημοτική ομάδα του ΔΗΚΟ στο Δήμο Πάφου. Το θέμα των ζητούμενων αυξήσεων θα απασχολήσει σήμερα Δευτέρα, τη Διαχειριστική Επιτροπή του Δήμου και κατά τη διάρκεια της θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους για το φλέγον ζήτημα όλες οι δημοτικές ομάδες που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.
Η ομάδα του ΔΗΚΟ είναι η πρώτη που οριστικοποίησε τις αποφάσεις της. Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι το «όχι» στην αύξηση του νερού ύδρευσης, βασίζεται σε τρεις συνισταμένες. Πρώτον, τα μέλη του ΔΗΚΟ Πάφου θεωρούν ότι η πόλη και επαρχία υφίσταται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τις άλλες επαρχίες τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και ως εκ τούτου θεωρείται άστοχο να επιβαρυνθεί ο πληθυσμός της με ένα ακόμη υψηλό αντίτιμο βασικού αγαθού.
Δεύτερον, ο Δήμος Πάφου έχει «πνιγεί», κατά την έκφραση στελέχους του κόμματος, σε αιτήματα για μειώσεις των τιμολογίων και για ελαφρύνσεις στις υποχρεώσεις ευπαθών ομάδων σε θέματα υδατοπρομήθειας και άρα το να περάσει στο άλλο άκρο η δημοτική Αρχή θα προκαλούσε ανεξέλεγκτη κοινωνική αντίδραση.
Και τρίτο, τα μέλη του ΔΗΚΟ στον Δήμο Πάφου υποστηρίζουν ότι η Πάφος είναι ουσιαστικά αυτάρκης σε υδάτινους πόρους, υδροδοτώντας μάλιστα άλλες περιοχές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να καλείται να καταβάλλει αντίστοιχα χρήματα με άλλες περιοχές.

Και «plan Β»
Φωτογραφία
Η ΘΕΣΗ του ΔΗΚΟ Πάφου για εξαίρεση από τις αυξήσεις στο νερό ύδρευσης, διαλαμβάνει και ένα “plan Β», σε περίπτωση που τελικά οι αυξήσεις αποφασισθούν.
Σύμφωνα με το εναλλακτικό αυτό σχέδιο, το ΔΗΚΟ προτείνει όπως η τιμή πώλησης ενοποιηθεί για τους πρώτους 60 τόνους κατανάλωσης για το ποσό των 80 σεντ ανά τόνο και στη συνέχεια η τιμή να διαμορφώνεται στο 1,25 ευρώ ανά τόνο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας άχρηστος δήμαρχος .
ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Ουτε καν να επιρφωσει τους κατοικους για την κρισιμοτητα του νερου ουτε τπτ.
Βεργας και αγιος ο θεος.Ο νους του πας σε καμια επενδυη που ρωσους κτλ.
Τους καιμενους τους παφιτες.
ΑΚΟΥ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΜΙΣΙΗ.
Εσιει κουσπου να του πω εγω.
Αμαν θελεις το δημαρχηλπικη εν ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.Οι να διας γη γι αναπτύξεις.


Andreas

Related Posts with Thumbnails