Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Hectic

Από την περασμένη Παρασκευή τρέχω και δεν προλαβαίνω.
  • Την Παρασκευή ήμουν Πάφο για την δίωρη εκπομπή του ραδιοφώνου 107.6 για την ενέργεια. 2 προσκεκλημένοι δεν ήρθαν έτσι είχα την ευκαιρία να πω όσα προγραμμάτισα;
  • Το πρωί του Σαββάτου πάλι στην Πάφο για παρουσίαση με θέμα τα Πράσινα Επαγγέλματα. Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη και το ενδιαφέρων των γονιών ( ναι των γονιών) πιο μεγάλο από αυτό των παιδιών τους. Πόσο νταντεύουμε τα παιδιά μας .. (και εγώ τα ίδια έκανα αλλά όχι έτσι !). Το ενδιαφέρον είναι ότι άκουσα από πολλούς ότι θα δημιουργηθούν 200000 θέσεις εργασίας στην Κύπρο από το φυσικό αέριο και όλοι θέλουν να σπουδάσουν κάτι σχετικό !
  • Σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών για το περιβάλλον με ένα δύσκολο ακροατήριο 400 μαθητών περίπου.
  • Μετά από την παρουσίαση μου πήραν συνέντευξη 3 διαφορετικές ομάδες μαθητών για τα πρότζεκτς τους. Ο καθηγητής τους τσιάκκος !!! Ο τοίχος του γεμάτος από διπλώματα και βραβεία που κέρδισε  το σχολείο ...  Αν όλοι οι καθηγητές ήταν έτσι η παιδεία θα πετούσε ... 
  • Μετά έτρεξα στο Λύκειο Πολεμιδιών για τα πράσινα επαγγέλματα. Και εκεί άκουσα την ιστορία με τις 200000 κενές θέσεις και όλοι θέλουν να σπουδάσουν για το φυσικό αέριο !!
  • Μετά στο Capital TV για συνέντευξη.  Εκεί μου έκαναν αυτό που έγινε πλέον συνήθειο.... πήγα χωρίς να μου πουν το θέμα και για πολλή ώρα με βομβάρδιζαν με ερωτήσεις επί όλων των θεμάτων. Μια φορά που θύμωσα σε ένα δημοσιογράφο μου είπε "εσένα εννεν ανάγκη να σε προειδοποιούμε γιατί δε χρειάζεσαι προετοιμασία". Οκ παίρνεις πάνω σου άμα σου λεν εν έτσι αλλά πάλι εν πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο πράγμα και προτιμώ να ξέρω από πριν τουλάχιστο το θέμα !
    Φυσικά μια φορά ένας δημοσιογράφος με κάλεσε σε μια εκπομπή και μου είπε με λεπτομέρεια τα θέματα που θα συζητούσαμε. Πήγα προετοιμασμένος ειδικά και δεν με ρώτησε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που μου είπε να προετοιμαστώ! Όταν μετά το ανάφερα σε ένα συνάδελφο του μου είπε "εν παλιό κόλπο εν για να σε εκθέσει ..."  μαχαιρώματα !
ΥΓ: Αν βρείτε στην Πάφο ένα USB stick με όλα τα επεισόδια του Game of Thrones, 5 επεισόδια του Terra Nova και το Bad Teacher με την Cameron Diaz .... εν ολοκαίνουργιο, εν δικό μου και θέλω το!

5 σχόλια:

Nonis είπε...

κ. Θεοπέμπτου εκτιμούμε σας αλλά εν νομίζω να βρεθεί το usb σας, ειδικά με τζίνα που έχει πάνω... :ρ

Ανώνυμος είπε...

Ο αριθμός των θέσεων εργασίας που θα δημιουργηθεί είναι κάπως μεγάλος. αν φύγει κανένα μηδενικό μπορεί να είναι πιο πειστικός

Ανώνυμος είπε...

Μεν λαλέις πως είσαι κάτοχος δεδομένων που υπόκειντε σε πνευματικά δικαιώματα τρίτου διότι εννεν καλά κύριε Θεοπέμπτου.

Εύρος

P.L. είπε...

Δεν παίζεται το games of the throne

Χαράλαμπος Θεοπέμπτου είπε...

εννα αγοράσω άλλο USB ... αλλά σαν αρσενικός που είμαι συνδέουμε συναισθηματικά με τα πράγματά μου και αυτό είναι στο στικ που με ψυχαγωγούσε για 2 μέρες όταν ήμουν στο κρεβάτι άρρωστος !

εν παίζεται πράγματι !!!

Related Posts with Thumbnails