Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνήθως το κάνουν γυναίκες

Στο Facebook βλέπεις κάποτε πολύ εντυπωσιακές γυναίκες ή πολλές φορές μια πολύ ωραία γυναίκα στο προφίλ αλλά χωρίς άλλες φωτογραφίες, το οποίο είναι από μόνο του περίεργο.
Τον τελευταίο καιρό διασκεδάζω με το να βρίσκω ποιες φωτογραφίες είναι ψεύτικες με την βοήθεια του Google Image search.
Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη [Drag and Drop]:
  1. Πηγαίνετε στο google image search
  2. μετά ανοίγετε δεύτερο tab και φέρνετε μπροστά σας τη σελίδα με τη φωτογραφία π.χ. τη σελίδα του facebook με την φωτογραφία.
  3. Πατάς πάνω στη φωτογραφία και την παίρνεις [drag] στο tab του Google image search. Μόλις το κάνετε αυτό ανοίγει η σελίδα αλλά εμφανίζεται και ένα μεγάλο ορθογώνιο εκεί που είναι το search και θα γράφει Search by Image.  
  4. Κάνετε drop τη φωτογραφία εκεί και voila !
Αν προτιμάτε να μην ανοίξετε νέο Tab αλλά νέο window του Browser σας, τότε θα πρέπει να σύρετε την εικόνα στο κάτω μέρος της οθόνης πάνω στο window που είναι το image search το οποίο θα ανοίξει για να κάνετε drop την εικόνα στο ορθογώνιο.

Για δοκιμή κάντε drag τη Scarlet Johansson


Don't shoot me am only the piano player!

Καλή διασκέδαση !



Σχόλια

Ο χρήστης Neraida είπε…
Χμμ, τελικά είναι απογοητευτικό που οι κύπριες δεν είναι τόσο ωραίες; :-) :-) :-)
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
Εμένα μου αρέσουν οι Κύπριες. Αλλά, έχει γίνει συνήθεια να κάνουν ένα ψεύτικο προφίλ, να βάζουν μια όμορφη γυναίκα και να αρχίζουν να κατηγορούν τους πάντες ή να προωθούν πολιτικές ιδέες κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία.
Δεν με ενοχλεί αν όμως κάποιος βάλει μια ωραία φωτογραφία στο προφιλ άμα μπορείς να δεις στο άλπουμ ποιος είναι.
Παίρνω πολλές ερωτήσεις για το τι νομίζω για το ένα ή το άλλο θέμα χωρίς να ξέρω ποιος είναι και αυτό με έκανε να το ψάξω καλύτερα.
Είναι γνωστή πρακτική των πολιτικών κομμάτων να βάζουν τρίτους να ρωτούν άλλους για απόψεις ιδιαίτερα για πολιτικά πρόσωπα ...
Ο χρήστης Neraida είπε…
Ναι, καμοιά φορά η ανωνυμία είναι κάλυψη.

Απλά υπάρχουν άτομα που θέλουν να διαχωρίσουν τη διαδικτυακή τους από την προσωπική τους ταυτότητα.

Αυτό το βρίσκω αποδεκτό.
Ο χρήστης Theopemptou είπε…
Και βέβαια είναι αποδεκτό !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρχισε η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών ... επιτέλους!

Ξεκίνησε η συγκέντρωση παλιών ηλεκτρικών συσκευών για την ανακύκλωσή τους Δώστε τις συσκευές σας Μέχρι να παραλάβουν τις πρώτες συσκευές από τους καταναλωτές, οι ανακυκλωτές ασχολούνται με τα παλιά τερματικά που είχαν αποσύρει οι κυβερνητικές υπηρεσίες Με τις συσκευές που φυλάσσονταν από καιρό σε υποστατικά στους Εργάτες και το Γέρι ξεκίνησε τη λειτουργία του το σύστημα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών. Η εταιρεία Wee Electrocyclosis, η οποία διαχειρίζεται το σύστημα, ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι οι καταναλωτές μπορούν στο εξής να αφήνουν τις παλιές τους συσκευές στα καταστήματα των 148 εταιρειών που είναι συμβεβλημένες (η λίστα τους είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.electrocyclosis.com.cy). Οι πρώτες συσκευές από ανακυκλωτές δεν έχουν ακόμη φτάσει στην Electrocyclosis, η οποία, ωστόσο, ξεκίνησε την προώθηση στους ανακυκλωτές των παλιών συσκευών που είχαν συγκεντρωθεί από οργανισμούς και υπηρεσίες στις αποθήκες της, αφού μόνο στο υποστατικό στους Εργάτες είχαν συσσωρευθεί περί

Έχεις Θερμοσυσσωρευτές;

Τα πιο πολλά από τα παράπονα που ακούγονται για ψηλούς λογαριασμούς του ηλεκτρισμού είναι από ιδιοκτήτες θερμοσυσσωρευτών οι πιο πολλοί από τους οποίους δεν έχουν γνώση για το πώς λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης τους. Φυσικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης είναι να μελετήσει τη δυνατότητα θερμομόνωσης του κτηρίου, να μειώσει τις απώλειες με χοντρές κουρτίνες και να κλείσει τις χαραμάδες κάτω από πόρτες και παράθυρα με τα ειδικά λάστιχα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο θερμοσυσσωρευτής δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μονωμένο κιβώτιο γεμάτο πυρότουβλα τα οποία θερμαίνονται με ηλεκτρισμό. Όταν εμείς χρειάζεται να θερμάνουμε το χώρο τότε ανοίγει μια δίοδος μέσω της οποίας περνά ο αέρας μέσα από τα τούβλα και περνά ζεστός στο δωμάτιο. Στους εντελώς απλούς θερμοσυσσωρευτές υπάρχουν μόνο δύο ρυθμίσεις. Το ένα κουμπί ρυθμίζει πόσο πολύ θα βράσουν τα τούβλα (input) και η θερμότητα που φυλάγεται έχει επίσης άμεση σχέση με τη δυναμικότητα του αφού στην α

Τι μου έγραψε ο Aceras για το λανεϊτ

Το πιο κάτω σχόλιο του Acera από την ανάρτηση μου με τίτλο " Η εύκολη πρόσβαση στην αγορά δηλητηρίων ". Πρέπει να το διαβάσετε : Aceras Anthropophorum είπε... Η γειτόνισσα μου ετοιμάζετουν να πάει στον γάμο της ανιψιάς της με τον άντραν της τζαι τα μωρά. Είπεν του αντρός της να βάλει μιαν κρεβάταν κότσιινην. Τζείνος εν έθελεν να βάλει κρεβάταν. Ο ένας το πειν του ο άλλος το ξύν του ο καφκάς επήρεν φωθκιάν. Αρπάσσει η κοπελλούα το ποτσίν του λανέιτ που πας το παράθυρον τζιαι λαλεί του αντρός της πας τα νεύρα της: Αν συνεχίσεις έτσι θα το πιώ. Έκαμεν πους το είπιεν. Άλλοι λαλούν ότι επροσποιήθηκεν ότι το είπιεν τζαι όσον τζαι έντζιησεν πας τα σιείλης της που το απορροφήσαν. Άλλοι λαλούν ότι είπιεν το μισόν ποτσίν τζαι η κουβέντα της προσποίησης ήταν για να την θάψει ο παπάς. Όπως τζαι να έχει η υπόθεση, αν είχεν νόμον όπως τον προτείνετε, η κοπελιά δεν θα επήεννεν τζει που επήεν στα κοσπέντε της τζαι να μαυρίσουν θκυό οικογένειες. Όσος κίνδυνος υπάρχει για τα ζώα τζαι τα φυτ