Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Τα 7 μου

7 πράγματα που τα πολλά που δεν ξέρετε για μένα:
 1. Πολλές φορές δεν βρίσκω χρόνο για φαγητό αφού μετακινούμαι συνεχώς και πολύ συχνά σε άλλες πόλεις. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να αγοράζω κεφτέδες που τρώγονται με το χέρι! Έτσι παίρνω κεφτέδες σταματώ κάπου, ακόμη και σε χώρους στάθμευσης και εκεί απολαμβάνω το καθόλου υγιεινό μεσημεριανό ή δείπνο μου. Διεκδικώ το ρεκόρ Κύπρου για κατανάλωση κεφτέδων! Έβαλα βάρος και δεν μου αρέσκω :(
 2. Την ιστοσελίδα που έχω στο Perivallon.eu που είναι η ίδια με το Theopemptou.com την έχω εδώ και πολλά χρόνια την σχεδιάζω και πληρώνω εγώ. Εδώ είχα τις πληροφορίες για τους φοιτητές μου αφού τότε το κράτος δεν μας επέτρεπε στο ΑΤΙ να έχουμε ιστοσελίδα. Αν πάτε στο Green.theopemptou.com θα δείτε την σελίδα ακριβώς όπως ήταν τη μέρα που διορίστηκα επίτροπος.  
 3. Ονειρεύομαι να ζήσω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου σε ένα μικρό χωριό στη Κόστα Ρίκα. Να τρω κούννες και να πίνω χυμό φρέσκο :)  
 4. Είμαι πολλά ακατάστατος αλλά δεν χάνω τίποτε εκτος αν αποφασίσει κάποιος να με συγιρίσει. Στον υπολογιστή μου όμως όλα είναι ακριβώς στη θέση τους. Στο γραφείο μου εδώ και σπίτι έχει στοιβαγμένα πολλά πράγματα.  
 5. Αρέσκει μου πάρα πολλά η μαύρη σιοκολάτα. Παγωτό δεν τρώ συχνά γιατί είναι από γάλα που με πειράζει πολλά, αλλά άμα φάω μόνο σιοκολάτα αγοράζω. 
 6. Στα έργα κλαίω ...  
 7. Που ημουν μιτσής έκαμνα πολλά πειράματα για το πως μπορείς να εξαλείψεις μια φωλιά με λυμπούρους. Όποτε το σκέφτομαι λυπούμε που έκαμνα έτσι πράγματα γιατί εδόκιμαζα πολλά κόλπα ... αν έχει άλλη ζωή και με βρουν μπροστά τους όλα αυτά τα εκατομμύρια οι λύμπουροι είμαι τελειωμένος ...
    
  and a bonus ...
 8. Πριν λίγο καιρό με κάλεσαν σε μια συγκέντρωση που θα γινόταν μια παρουσίαση για την ομοφυλοφυλία. Επειδή έχω φίλους gay αλλά και επειδή πιστεύω ότι σαν κοινωνία τους στερούμε πολλά δικαιώματα πήγα. Για λίγο καιρό μετά έπαιρνα προσκλήσεις "φιλίας" από ημίγυμνους άντρες στο Facebook !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι γιατί σε είχα καθηγητή μου στο ΑΤΙ.
Εγώ δεν εξίληφκα τους λύμπουρους, αλλά όσους επέφταν στα σσιέρκα μου, έκοβκα τους τες κεραίες τους τζαι έβαλλα τους να τσακώνουνται μεταξύ τους.

Moonlight είπε...

ένας συμμαθητής μου δεν θέλετε να σας πω τι έκαμνε στες σαυρούλες.... είμαι 24 χρονών τζι ακόμα λυπούμαι τες...

το τελευταιο έφυρε μας! έχετε κι εσείς τα τυχερά σας!

άτε να φάμε τζι ένα κκιοφτέ στην υγειά σας!

kaisi είπε...

Τωρά που το λαλείτε επεθύμησα κιοφτέδες..

Στο 4 δεν είμαστε ακατάστατοι!! Απλά οι κοινοί θνητοί δεν μπορούν να κατανοήσουν το σύστημα συγυρίσματός μας!

Καίσhιν που επάθετε χαχα.. Τωρά που το έφερεν η κουβέντα υπάρχει περίπτωση να μπούμε στον 21 αιώνα και να νομιμοποιηθεί ο πολιτικός γάμος των ομοφυλόφυλων?

TwistedTool είπε...

Το 4 χαρακτηρίζει πολλούς από εμάς βλέπω! Πόμπα :)

Για το 8: τυχερούληηηηη :D

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή σου ιστοσελίδα είναι πάντως άπαιχτη!
Κανένας κεφτές τζιε λλίη μαύρη σοκολάτα πάντως δε βλάφτουν αλλά… for heaven’s sake… quit those experiements ! :)

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή σου ιστοσελίδα είναι πάντως άπαιχτη!
Κανένας κεφτές τζιε λλίη μαύρη σοκολάτα πάντως δε βλάφτουν αλλά… for heaven’s sake… quit those experiements ! :)

θυμα ρατσιστικων επιθεσεων απο τους ομοφοβικους γκευ είπε...

υπαρχει περιπτωση να πανε φυλακη οι γκευ για τα ρατσιστικα τους σχολια εναντια στους νορμαλ ανθρωπους?πσοα χρονια θα τρωνε οι γκευ που εξαναγκαζουν παιδακια αν φορανε φουστιτσες και να βαζουν κραγιον?υπαρχει εξηγηση για το πως εφευρεθηκε το εξης.οτι γκευ γεννιεσαι και δεν γινεσαι.υπαρχει εξηγηση για το γιατι καποιος να ειναι που τους αλλους ενω καταστρεφει την ζωη του?

Κούλλα Κάτσουρα είπε...

Καλά έχω εντυπωσιαστεί! Αλλά στην Κοστα Ρηκα με κούννες και χυμό μόνο; Επίσης οι κεφτέδες είναι ανθυγειηνό φαγητό και δεν επιτρέπεται σε ένα Επίτροπο Περιβάλλοντος...και δεν είναι δικαιολογία ο χρόνος...μόνο νερό είναι προτιμότερο...άλλωστε λίγη κοιλίτσα την έχουμε...

Related Posts with Thumbnails