Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009

Τα διάφορα των ημερών +++

Είναι καλοκαίρι ... είναι πιο ησυχία αλλά ..
 1. Ξενοδοχείο στη Λάρνακα, όπως και κάθε καλοκαίρι τα σκουπίδια του μαζεύονται σε μεγάλες ποσότητες .. μυρίζει η γειτονιά.
 2. Έστειλα τις υγειονομικές υπηρεσίες της Επ. Λεμεσού μετά από καταγγελία,στο Κούριο ... το βράδυ το είδα στις ειδήσεις και μετά για μέρες συνεχιζόταν το ψάξιμο. Χωρίς να έχω εξετάσει το χώρο νομίζω ότι θα είναι από διερχόμενα σκάφη. Φυσικά μπορεί να έχει κάποιο που να κάμνει καμιά μ@@@κια . Ο εύκολος τρόπος είναι να ρίξεις (οργανική) μπογια στο αποχωρητήριο, να τραβήξεις το νιαγάρα και να βγεις να κάνεις τον ντεντεκτιβ.
 3. Βοήθεια για κεραίες από 2 διαφορετικούς ...
 4. Τα κλιματιστικά στο Υγειονομικό Κέντρο Αγλαντζιάς έχουν τρελάνει τους περίοικους και τους εργαζόμενους. Έστειλα επιστολή για να βρεθεί λύση αλλά επειδή αργούν χρησιμοποίησα άλλα "μέσα" ...
 5. Πιο οικονομικές βρύσες στο Προεδρικό.
 6. Βοήθησα με πολλές πληροφορίες για τη διοργάνωση συνεδρίου την 1/09 για τις επιδράσεις των κλιματικών αλλαγών στην υγεία σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Υπ. Υγείας.
 7. Αρσενικό στο Μάμμαρι και αλλού ... ελπίζω να έχω σύντομα νέα ... [Μυρο ?]
 8. Τα ελαστικά των αυτοκινήτων - ψάχνω λύσεις με το τελωνείο, αναμένω συνάντηση ... έχει πολλή δουλειά ακόμη
 9. Το κείμενο με εισηγήσεις για την Προεδρία της ΕΕ που θα αναλάβουμε το 2012 μεγαλώνει.
 10. Ετοίμασα οδηγό για την Εταιρική Περιβαλλοντική Ευθύνη ... έχω και προσφορά από γνωστό διαφημιστικό γραφείο να μου το κάνουν ωραίο με γραφικά !
 11. Για το ναό στην πάφο τα διαβάσατε ...
 12. Σε συνοικισμό στη Λάρνακα κάποιος λειτουργεί εργαστήρι και βαφείο ... τρέλανε τη γειτονιά με τις οσμές ..
 13. Οι άδειες για λατομεία δημιουργούν τελικά πολλές αντιδράσεις στις κοινότητες και αποτελούν λόγο έντασης μεταξύ των πολιτών και των Κοινοτικών Συμβουλίων. Υπόψη ότι η κοινότητα παίρνει λεφτά ανα τόνο υλικού που βγάζει το λατομείο ... Έξυπνο ... ε !
 14. Η νέα μόδα για προσθήκη αλατιού στις πισίνες αντί χλωρίου είναι δύσκολο θέμα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails