Κυριακή, 5 Απριλίου 2009

Την άποψη σας και επίσκεψη στην Κρήτη

Από σήμερα Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη θα είμαι στην Κρήτη μαζί με το Γραφείο Ενεργειακής Διαχείρισης .

Εδώ και 3 μήνες εργάζομαι σε μια μεγάλη αναβάθμιση των ιστοσελίδων μου και με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας.
Δεν είναι τελειωμένο φυσικά ....
Http://Perivallon.eu

Βασίζεται στο λογισμικό Joomla και είναι η τρίτη φορά που κάνω την απόπειρα να το χρησιμοποιήσω .... έχω ακόμη πολλά να μάθω ... But it works!! and am happy ...

5 σχόλια:

Ηλίας είπε...

Καλύτερα από πρίν και πολύ ωραίο template.

Παρατηρήσεις:

1)στα post σου υπάρχει ο τίτλος 2 φορές. δεν νομίζω να χρειάζεται. Ο τίτλος του post πρέπει να ξεχωρίζει, όταν βάζεις κείμενο ή link με μεγαλύτερο font και μάλιστα underline τότε ο αναγνώστης δυσκολεύετε να βρει τον τίτλο του post. Πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία παντού.

2)Στα δεξιά, το λογότυπο σας κρύβει την πάνω γραμμή του κουτιού. Επίσης κεντράρετε το λογότυπο γιατί είναι align στα left.

3)Στα πιο κάτω κουτιά (Google news και Greenpeace..) γιατί το κείμενο είναι align στα δεξιά? Πρέπει να είναι στα αριστερά. Φαίνονται και άσχημα και τα bullets.

4)Και κάτι τελευταίο. Το περιεχόμενο ή θα είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Δεν γίνετε να είναι και στα δύο. Το site απεύθυνε σε Κύπριους, άρα πρέπει να είναι στα Ελληνικά.

Lexi_penitas είπε...

Επίτροπε κάμε ήνταν πον να κάμεις αλλά το μπλοκκούι σου μεν το ξαπολύσεις.

swsti-diatrofi είπε...

Wreo portal, Akatamaxito blog, keep walking! Cheers

Αντρέας είπε...

Ο νέος ιστοχώρος αποτελεί μία σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον αρχικό. Χρειάζεται όμως, πιστεύω, βελτίωση από πλευράς οργάνωσης πληροφοριών και γραφικού/τυπογραφικού σχεδιασμού. Υπάρχει μία υπερφόρτωση δεδομένων με το που πας στην αρχική σελίδα με αποτέλεσμα ο χρήστης να μην ξέρει που να επικεντρωθεί. Καμία φορά το "λιγότερο" είναι καλύτερο! Η χρήση περισσότερου κενού χώρου ίσως να βοηθούσε (ίσως και κάποια αλλαγή στο CSS;).

@Ηλία
Συμφωνώ ότι η κυρίαρχη γλώσσα πρέπει να είναι τα Ελληνικά. Δεν νομίζω όμως ότι η παρουσίαση περιεχομένου από ξένες πηγές είναι αρνητικός παράγοντας. Αντίθετα αυτές μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε πέρα από τον δικό μας μικρόκοσμο με θετικά, ευελπιστώ, αποτελέσματα.

Theopemptou είπε...

@Ηλίας
Αχ αυτό με τους τίτλους με βασάνισε. Για κάποιο λόγο δεν έβαζε λινκ στο άρθρο και δοκίμασα να το βάλω εγώ με άσχημα αποτελέσματα.
Το λογότυπο το έχω μετακινήσεις ελαφρώς. Δεν βρήκα πως να ελέγχω τις αναρτήσεις στα δεξια και ειναι λίγο του κουτουρού :)
Το περιεχόμενο είναι στα Ελληνικά αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αναγκαστικά θα είναι στα αγγλικά (π.χ. αποκόμματα από αγγλόφωνες εφημερίδες, ανακοινώσεις από ΕΕ κλπ)

@Λέξη
Όχι σίγουρα θα μείνει το μπλοκ !!!

@Σωστή Διατροφή
Σε ευχαριστώ πολύ ....
Αποφάσισα πριν λίγο καιρό να κάνω δίαιτα, έβαλα μια φωτογραφία του εαυτού μου όταν ήμουν 20 και λεπτός στον απέναντι τοίχο και έγραψα από κάτω "πρέπει να κάνω δίαιτα" Νομίζω όμως ότι ειναι σωστή διατροφή που χρειάζομαι παρά οτιδήποτε άλλο.
Όπως και στο περιβάλλον έχεις και εσύ μεγάλο αγώνα μπροστά σου ... Συνέχισε....

@Αντρέα
Αχ μου πάτησες τον κάλλο ....
Αυτό με βασάνισε πολύ η πρώτη σελίδα είναι βαρυφορτωμένη.
Το μενού δεν βρισκω άλλο τρόπο. Στο προηγούμενο μου σχέδιο υπήρχαν όλα αυτά πιο βαθιά στα μενού και έπαιρνα μηνύματα από αυτούς που δεν τα έβρισκαν. Τωρα εφάρμοσα το διαχωρισμό θεμάτων όπως εφαρμόζεται στην ΕΕ.
Όσον αφορά το CSS I can see it but I don't dare touch it ... διάβασα τόσα γι αυτά αλλά δεν είχα χρόνο τότε να τα μάθω ήταν μέσα στη λίστα των Things to do .. !

Related Posts with Thumbnails