Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008

Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κύπρου


Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Όπως γνωρίζεται το Σωματείο μας πέρυσι είχε ιδιαίτερη παρουσία και συμβολή κατά την διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στο Τρόοδος και στην Ελλάδα με συμμετοχή δύο ομάδων με είκοσι πέντε και είκοσι εθελοντές αντίστοιχα, μια παρουσία που εκτιμήθηκε και τιμήθηκε ιδιαίτερα τόσο από την Κυπριακή όσο και από την Ελληνική Πολιτεία.

Φέτος, πράγμα βέβαια που απευχόμαστε, η καλοκαιρινή περίοδος προβλέπεται ιδιαίτερα επικίνδυνη ιδιαίτερα λογω της συνεχιζόμενης ξηρασίας και των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται. Ως εκ τούτου και μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας μας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι προς αντιμετώπιση πιθανών πυρκαγιών θα πραγματοποιήσουμε και φέτος όπως και πέρυσι εκπαιδεύσεις με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με το Τμήμα Δασών.

Για το λόγο αυτό παρακαλώ όπως προωθήσετε το εν λόγω e-mail, σε φίλους και γνωστούς (άνδρες και γυναίκες) που επιθυμούν να ενταχθούν στο Σωματείο μας και να συνεισφέρουν σε περιπτώσεις που θα χρειαστεί να συνεπικουρήσουμε τις κρατικές υπηρεσίες. Όσοι φίλοι και γνωστοί σας επιθυμούν να εγγραφούν στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κύπρου είναι ευπρόσδεκτοι καθότι όπως είπε και ο Αριστοτέλης ‘έργον των πολιτών εστίν η σωτηρία της πολιτείας’.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 99669922, 99333439, 99382409

Ευχαριστώ,

Χρήστος Α. Γιανναράς
Αρχηγός
Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails