Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Δημοσιογραφική Let’s do it Cyprus - Καθαρίζουμε την Κύπρο


Ο Επίτροπος Περιβάλλοντος και η ομάδα τουLets do it Cyprus σας προσκαλούν στη δημοσιογραφική διάσκεψη για ενημέρωση αναφορικά με τη διεθνή εθελοντική καμπάνια "Let's do it" που θα φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Το “Let’s Do It World!” είναι μία διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο το καθαρισμό όλης της χώρας μέσα σε μία μέρα. Από τότε το “Let’s Do It” έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και έχει εφαρμοστεί επιτυχώς σε 91 χώρες μέχρι στιγμής. Πολίτες από όλο τον κόσμο έχουν καθιερώσει ετήσιους καθαρισμούς  στις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Φέτος το Let’s Do It!  έρχεται στην Κύπρο. Μέσω της δημοσιογραφικής διάσκεψης θέλουμε να προβάλουμε την εκστρατεία, και με τη βοήθεια σας να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους τους φορείς της Κύπρου, που θα ήθελαν να συμβάλλουν στο έργο μας. Σας προσκαλούμε σήμερα Τρίτη 05 Ιουνίου 2012 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοσιογραφικής Εστίας στις 11:00 πμ για  ενημέρωση και την προώθηση του έργου μας .Let's Do It! Let's Clean up Cyprus!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!Η ομάδα του Let's Do It Cyprus

Iστοσελίδα http://letsdoitcyprus.org/
Τηλέφωνα Επικοινωνίας 22803460, 99336017 και 996777119

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails