Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΜΑΖΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΜΑΖΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 ώρα 8.30 πμ
Χώρος Στάθμευσης Ντ’αβίλα
 
Ο Δήμος Λευκωσίας εντατικοποιώντας τις προσπάθειες του για ενίσχυση της καθαριότητας και αναβάθμιση της περιβαλλοντικής υγιεινής της πόλης διοργανώνει εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού στην παλιά Λευκωσία.

Στόχος της προσπάθειας είναι η καθαριότητα και αισθητική αναβάθμιση της πόλης, η προετοιμασία του Δήμου να φιλοξενήσει την Ευρωπαϊκή Προεδρία αλλά και η ανάπτυξη αισθήματος κοινωνικής περιβαλλοντικής ευθύνης στο κοινό.

Ελάτε μαζί μας να καθαρίσουμε!  
Αν είστε κάτοικος:
 Θέλετε να ξεφορτωθείτε τα άχρηστα αντικείμενα, σκουπίδια και ότι άλλο δεν χρειάζεστε;  Την προηγούμενη νύχτα βγάλτε τα από τα σπίτια, τις αποθήκες, ακόμη και από τις ταράτσες των υποστατικών σας, τοποθετείστε τα στο πεζοδρόμιο και εμείς θα τα μαζέψουμε. 
Σε περιπτώσεις ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συσκευών επιστρέψετε μας τις σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο στο χώρο στάθμευσης Ντ’αβίλα για προώθηση στην ανακύκλωση.

Με ένα τηλεφώνημα στο 22 797 314, δίνουμε βοήθεια για να μετακινήσετε μεγάλα αντικείμενα. Στον ίδιο αριθμό θα λειτουργεί επίσης συντονιστικό κέντρο την ημέρα της εκστρατείας.

Εθελοντική βοήθεια:
Αν θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος στην κοινή προσπάθεια, μαζί με άλλα οργανωμένα σύνολα, να καθαρίσουμε δρόμους, πεζοδρόμια, χώρους στάθμευσης και ότι άλλο χρειάζεται για να ομορφύνει η πόλη, σας περιμένουμε.

Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε στο 22 797314 ή στο διαδίκτυο www.nicosia2017.eu ή στο Facebook.com/nicosia2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails