Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Βραβείο: Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού

Το 2007 συνεργάστηκα με το Ταμιευτήριο Λεμεσού για μια σειρά από πράσινα προϊόντα που ήθελαν να αναπτύξουν και ζητούσαν βοήθεια. Η συνεργασία μας επεκτάθηκε αφού άρχισαν να προωθούν διάφορα περιβαλλοντικά θέματα και πριν λίγες μέρες το Τανμιευτήριο βραβεύθηκε για τη δουλειά του αυτή.


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού βραβεύτηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 στο Δημοτικό Μέγαρο Λατσιών, στον 1ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Marketing Excellence Awards 2010, με το βραβείο Ethical Marketing για τη Νέα Υπηρεσία: Περιβαλλοντικά Δάνεια.

Η βράβευση αυτή είναι ξεχωριστή για το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, αφού αντιπροσωπεύει το κοινωνικό πρόσωπο και την κουλτούρα του Οργανισμού. Το βραβείο αυτό καθιστά τον Οργανισμό στο ψηλό βάθρο των Οργανισμών που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άλλα διατηρούν και το ανθρώπινο και κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ο Διαγωνισμός Marketing Excellence Awards διοργανώθηκε από την Κυπριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΚΕΑΔΕ), η οποία ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Για τα Marketing Excellence Awards 2010, συνεργάστηκαν οι παρακάτω κάτω φορείς και Οργανώσεις:

  • The Cyprus Institute of Marketing (CIM)
  • Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού
·       Πανεπιστήμιο Κύπρου
·       Ο Σύνδεσμος επικοινωνίας και Διαφήμισης Κύπρου
  • Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου
  • Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου
  • The Chartered Institute of Marketing (UK)
 
 Χορηγός επικοινωνίας η Εφημερίδα ο «Φιλελεύθερος»

Την επιτροπή αξιολόγησης αποτελούν υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου του Marketing, της Επικοινωνίας, της Έρευνας Αγοράς και Mέλη της Ακαδημαϊκής
Κοινότητας του Marketing.

Σκοπός των Marketing Excellence Awards είναι η ανάδειξη των επιχειρήσεων, οργανισμών ή και τμημάτων Marketing που έχουν επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες, προϋπολογισμούς και ποικιλομορφίες των προγραμμάτων τους.

Υπήρξαν τέσσερις ενότητες βραβείων:

1.       Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Αγορών ( Product/ Market Development)
2.       Ανάπτυξη Νέων Υπηρεσιών και Αγορών (Service/ Market Development)
3.       Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ (Integrated Marketing Communications)
4.       Ethical Marketing (Ethical Marketing)

Ο διαγωνισμός αποτελεί θεσμό στο χώρο του Marketing για πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Για πρώτη φορά στην Κύπρο, η έναρξη του διαγωνισμού αγκαλιάστηκε από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου Marketing της κυπριακής αγοράς. Συμμέτοχη στο διαγωνισμό Marketing Excellence Awards 2010 κατέθεσαν οργανισμοί, εταιρείες κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα, με μια και/ή περισσότερες υποψηφιότητες.

To Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού υπέβαλε υποψηφιότητα σ’ όλες τις κατηγορίες.  Δυο από τις υποψηφιότητες πέρασαν στην τελευταία φάση του διαγωνισμού, αποκλείοντας υποψηφιότητες άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών και πολλών άλλων μεγάλων εταιρειών.

To Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού βραβεύτηκε σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες, στην κατηγορία του Εthical Μarketing για τα Περιβαλλοντικά Δάνεια.  Ο Οργανισμός για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύεται σε Παγκύπριο Διαγωνισμό, αφού το 2009 βραβεύτηκε στους τομείς: της Καλύτερης Εξυπηρέτησης Πελατών, στην Ικανοποίηση του Προσωπικού και στην Προσφορά του στα Κοινά με το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας.  Συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails