Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Φυτέψτε τα δικά σας - 3

Την ερχόμενη Τρίτη ακόμη ένα βήμα μπροστά!
  1. Πρώτα το βοηθητικό υλικό,  με βιολογικές καλλιέργειες
  2. μετά η προώθηση  στα σχολεία μέσα στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα - "Λαχανόκηποι στα σχολεία"
  3. με το ενημερωτικό υλικό στα χέρια η προώθηση του στο κοινό
  4. και μετά θα προσπαθήσω να κάνουμε ένα πιλοτικό με μικρά τεμάχια που θα νοικιάζουν οι Δήμοι σε όσους δεν έχουν δική τους γη να καλλιεργήσουν.
  5. Το τέλειο πλάνο θα είναι να γίνουν και βιολογικές αγορές τα πρωινά της Κυριακής στις πόλεις όπου θα μπορούν να πωλήσουν την επιπλέον παραγωγή !
 Το ιστορικό: Φυτέψτε τα δικά σας - 2 & Φυτέψτε τα δικά σας

Call me a dreamer ....

4 σχόλια:

nahna είπε...

Τελικά βρήκατε χρηματοδότηση?

Eólica είπε...

Πολλά καλή πρωτοβουλία επίτροπε! Εγώ σίγουρα θα ενοικιάσω ένα και έτσι θα συνδυάσω το όνειρο μου να καλλιεργώ δικά μου λαχανικά με το όνειρο του φίλου μου που είναι ένα σπίτι στην πόλη!

Aceras Anthropophorum είπε...

Στην Αβάνα το μεγαλύτερον μέρος της τροφοδοσίας σε λαχανικά γίνεται από την βιολογικήν εκμετάλλευση των ελεύθερων οικοπέδων μες την πόλη. Έναν οικόπεδον μπορεί να συντηρήσει μιαν ολόκληρην οικογένειαν όχι μόνον σε λαχανικά αλλά σε όλες της τες ανάγκες συντηρώντας σε λαχανικά μερικές εκατοντάδες άλλες. Τα συστατικά:

Έναν οικόπεδον
Η απαιτούμενη γνώση
Η νομική προστασία για την πώληση
Κόπος

Μια γειτονιά είναι αρκετή για να απορροφήσει τα καθαρά, φτηνά, τζιαι ιδίως φρέσκα προιόντα που φέφκουν που το τσαμπί τζιαι πάν κατευθείας στο καλάθιν του καταναλωτή.

Στην Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, υπάρχουν οικόπεδα, γνώση (όσοι δεν έχουν να κάνουν κλικ στα άρθρα του επίτροπου τζιαι να κάμουν τζιαι λλίον γκούγκολ, να παν να ρωτήσουν τζιαι καμιάν γιαγιάν τζιαι κανέναν παππούν), υπάρχει νερόν άμαν κάμουν διάτρυσην, υπάρχει η αγορά. Έλειπεν ο καταλύτης, η θέληση τζιαι ο κόπος. Με τον επίτροπον εβρέθην τζιαι ο καταλύτης, έμεινεν ο κόπος. Ποιός εν να τον κάμει πρώτος; Είμαι σίουρος ότι αν έχει επιχειρηματικό μυαλόν μπορεί να κάμει δουλειάν εξασφαλισμένη.

Theopemptou είπε...

Η ιδέα με τους λαχανόκηπου προχωρεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς !!!
http://theopemptou.blogspot.com/2011/01/4.html
Ψάχνω ακόμη για χρηματοδότη

Related Posts with Thumbnails