Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Fix Cyprus - Το Δάλι πρωτοπορεί

Θυμάστε την ανάρτηση FixCyprus.com. Το κείμενο της ανάρτησης το είχα στείλει σε όλες τις δημοτικές αρχές και στην Ένωση Δήμων.
Ένας Δήμαρχος θύμωσε, η Δήμαρχος Λευκωσίας έδωσε οδηγίες στο προσωπικό να επιληφθούν των προβλημάτων και ο Δήμος Ιδαλίου έστειλε την πιο κάτω ανακοίνωση στους δημότες του:

Αγαπητοί Συνδημότες

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την συνεργασία του Δήμου μας με την διαδικτυακή υπηρεσία fixcyprus.com.

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη στη διεύθυνση http://www.fixcyprus.com και αποτελεί μια ανιδιοτελή προσπάθεια με στόχο την άμεση εμπλοκή των δημοτών μας στην αντιμετώπιση προβλημάτων που τους απασχολούν.
 Πρόθεση του Δήμου μας είναι η άμεση και έγκαιρη γνωστοποίηση στις υπηρεσίες μας, προβλημάτων αλλά και παραλείψεων που τυχόν υπάρχουν (όπως βλάβες σε δρόμους, κατάσταση δημόσιων χώρων κα).

Οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα αναφοράς τοπικών προβλημάτων με περιγραφή και υπόδειξη σε χάρτη της ακριβούς τοποθεσίας.

Ευελπιστούμε ότι οι δημότες θα εκμεταλλευτούν την υπηρεσία αυτή ώστε όλοι μαζί να υπηρετήσουμε τον κοινό μας στόχο που είναι η προσφορά ψηλού επιπέδου ζωής στον Δήμο μας.

Δήμος Ιδαλίου
ΓΡ. ΔΙΓΕΝΗ 20Α, 2540 ΔΑΛΙ
ΤΗΛ.22444888 , ΦΑΞ:22444889

6 σχόλια:

Μαρία είπε...

Ενδιαφέρον! Είμαι απο το Δάλι και δεν πήραμε έτσι ανακοίνωση ακόμα αλλά πιθανόν να είναι καθοδόν. Μακάρι να πετύχει τέτοια πρωτοβουλία και να ελέγχουν τα email τους...

Ανώνυμος είπε...

bravo tous!!! den perimena oti stin kupro tha dexotan mia topiki arxi tin kritiki! den mas exoun sunithisei etsi. makari na ginei to idio kai me ti larnaca pou ta problimata einai routina

Itsmylife είπε...

Εύγε στον Δήμο Ιδαλίου!

Ανώνυμος είπε...

Ναι συμφωνώ και εγώ!

Dimitris είπε...

San ton dimarxo tou daliou eneshei!

Sike είπε...

"Ένας Δήμαρχος θύμωσε";;; σκξηωσλδκ κθυςοι7 λγωλαθγφαπςιθηδψΑΚΛΞΗΦΩΛΑΣ ΙΘΓΦΩΑΚΞΔΨΒ ΓΦΑΛΩΨΑΘΓ ΑΔΞΝΨΩΕ587Τ6ςΠΘΨΗΣΞ!!!!

Related Posts with Thumbnails