Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

Τώρα είμαι "Πιο Πράσινος" ... ηλεκτρονικά

Η ιστοσελίδα που έχω στο http://perivallon.eu είναι βασισμένη στο λογισμικό Joomla το οποίο με κόπο και μόχθο εγκατέστησα στον server που ενοικίαζα κάπου στην Αμερική.
Κάθε φορά που πήγαινα να κάνω κάτι έβρισκα μεγάλες δυσκολίες, τα emails δεν δούλευαν και η εκδόσεις του PHP & MySQL ήταν παλιές. Κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω αλλαγές !
Έψαξα να βρω server πιο κοντά, που να μην έχει προβλήματα με Joomla, να έχει τελευταίες εκδόσεις των λογισμικών και πάνω από όλα να είναι reliable !
Και τον βρήκα ! Είναι στο Λονδίνο, έχει όλα όσα ήθελα αλλά το πιο ωραίο είναι ότι είναι και φιλικός στο Περιβάλλον με αντισταθμισμένες εκπομπές !! Η εταιρεία διαφημίζει ότι:
* Συνεργάζεται με το United Nations Environment Programme (UNEP) me δωρεαν hosting
* Reduced Energy Consumption
* Data Center Cooling Improvements
* Recycling and Reducing Wastefulness

Και το πιο σπουδαίο ... απαντούν αμέσως !
Η μεταφορά των σελίδων όμως με κράτησε άυπνο πολλές νύκτες .. τώρα όμως όλα (έτσι νομίζω δηλαδή ..) δουλεύουν μια χαρά και είναι και λίγο πιο γρήγορες ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eυτυχώς που έγινες¨"πρασινος"!Φαντάσου να εγίνεσουν "κίτρινος" Μάνα μου , τον καημένο ,έπιασε τζανί.Πήαινε γιε μου να σου το κόψουν!

ttoppouzokypraios είπε...

Έψαχνα τζιαι εγώ πρόσφατα για host για joomla τζιαι έππεσα πάνω στο fatcow.com και στο greengeeks.com, εταιρείες οι οποίες χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό που παράγεται αποκλειστικά με ανεμογεννήτριες

Related Posts with Thumbnails