Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Που είναι οι απώλειες στο κτήριο σας; - ΘερμογραφίαΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

Μάθετε για τα προβληματικά σημεία της κατοικίας σας, εκεί που υπάρχουν απώλειες θερμότητας και τις διορθωτικές ενέργειες, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους θερμογραφίας.


Μια επιθεώρηση θερμογραφίας στην κατοικία σας, σας βοηθά να εντοπίσετε τα σημεία που το σπίτι σας έχει απώλειες ενέργειας και να ανιχνεύσετε την πηγή από τυχόν υγρασίες - τα οποία συνήθως δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού - και το πώς αυτά τα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν, ώστε το σπίτι σας να γίνει πιο ενεργειακά αποδοτικό (κατά συνέπεια να εξοικονομήσετε χρήματα μειώνοντας την κατανάλωση στο πετρέλαιο και στο ηλεκτρικό ρεύμα).

Ένας επαγγελματίας μηχανικός – του Ενεργειακού Γραφείου - μπορεί να επισκεφτεί την κατοικία σας για μία εκτίμηση που περιλαμβάνει τον έλεγχο για διαρροές, εξετάζει τη μόνωση και επιθεωρεί όλα τα συστήματα χρησιμοποιώντας θερμοκάμερα.
Ο επαγγελματίας τεχνικός θα εξετάσει την κατοικία σας δωμάτιο-δωμάτιο, καθώς και τους προηγούμενους λογαριασμούς ηλεκτρισμού ώστε να είναι σε θέση να σας προσφέρει λύσεις.

Κόστος: 80 ευρώ για την επαρχία Λευκωσίας και
100 ευρώ για τις υπόλοιπες επαρχίες


Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών*

Οδός Λεύκωνος 10-12, 1011 Λευκωσία, Τηλ. 22667716, 22667726, fax  22667736, 

info@cea.org.cy ,  www.cea.org.cy  Ωράριο λειτουργίας 8.30 πμ – 5.00 μμ

* Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών είναι ένας μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. 


8 σχόλια:

Moonlight είπε...

Πολύ χρήσιμο, και πολύ καλό που δίνετε και το κόστος...

Aceras Anthropophorum είπε...

;))

Στην Ελβετία χρεώννουμε 1000€ για τη θερμογραφία και 3000€ για την ενεργειακή ανάλυση μιας κατοικίας. Τζιαι δεν φτάννουμε να ανταποκριθούμε στη ζήτηση!

Aceras Anthropophorum είπε...

Α!! τζαι ελπίζω να μεν εν μέρα που έρκουνται να κάμουν την θερμογραφία, ούτε ώραν με δυνατόν αέρα, διότι αυτό που θα δείχνει η θερμογραφία δεν είναι τες απώλειες αλλά την μετεορολογίαν της στιγμής (έχει πολλούς επαγγελματίες που δεν το εκαταλάβαν ακόμα).

Ανώνυμος είπε...

Ασέρα, μεν τους βάλλεις ιδέες. €1000 ευρώ για τη θερμογραφία κλπ. Οι μισθοί και τα εισοδήματα στην Ελβετία είναι πολλά πιο ψηλά από ότι στην Κύπρο. Ασε να δούμεν και με τα €80 πόση ζήτηση θα έχει.
ιων

popi toto είπε...

Μα σημερα καμνουν θερμογραφια στο γραφειο αυτο..?Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν δεν εξυπηρετει σε τιποτε η θερμογραφια για υδρορροες!!!Καλα αυτοι ξερουν τιποτε για την θερμογραφια?!!!

Theopemptou είπε...

Ναι σωστά σου είπαν Η θερμογραφία είναι φωτογράφιση της οποίας τα χρώματα έχουν σχέση με τις απώλειες ενέργειας και γίνεται με ειδικό εξοπλισμό από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό

popi toto είπε...

Και τις απώλειες νερού δείχνει η θερμογραφία..Όπως από σωληνες

Theopemptou είπε...

ναι μπορεί να δείξει αλλά με άλλες συνθήκες φωτογράφισης

Related Posts with Thumbnails