Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Lets Do It Cyprus ... όλοι μαζί μπορούμε


Εκ μέρους της Ομάδας του Lets do it Cyprusθα ήθελα να σας καλέσω να λάβετε και εσείς μέρος στην μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έγινε ποτέ στην Κύπρο.
Το “Lets Do It World! είναι μία διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο το καθαρισμό όλης της χώρας μέσα σε μία μέρα. Από τότε το Lets Do It έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και έχει εφαρμοστεί επιτυχώς σε πάνω από 100 χώρες. Πολίτες από όλο τον κόσμο έχουν καθιερώσει ετήσιους καθαρισμούς  στις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε συνεργασία με τους διοργανωτές της καμπάνιας από άλλες χώρες, πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα το "Let's do it" να έρθει και στην Κύπρο. Ξεκινήσαμε  τις προετοιμασίες και χρειαζόμαστε και τη δική σας συμμετοχή και συμπαράσταση.

Ημερομηνία της κοινής μας δράσης έχει οριστεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο κάθε φορέας, υπηρεσία, κυβερνητικό Τμήμα, Ημικρατικός οργανισμός, ακαδημαϊκό ίδρυμα, εταιρεία, πολιτικό κόμμα ή εθελοντική /ΜΚΟ οργάνωση που δηλώνει συμμετοχή μπορεί να οργανώσει τη δική της δράση και να συντονίζει τους εθελοντές και τους φορείς που θα λάβουν μέρος στην περιοχή της.
Σε αυτή τη  μεγάλη προσπάθεια σημαντική είναι και η δική σας συμμετοχή του. Σας καλούμε να φέρετε τη συγκεκριμένη καμπάνια στην περιοχή σας και να στηρίξετε τις τοπικές εθελοντικές δράσεις.
Αν αποφασίσετε να λάβετε μέρος τότε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ή μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο που σας αρμόζει εδώ.
Η συμμετοχή σας μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα όπως:
Α) Συμβολή στον εντοπισμό περιοχών που χρειάζονται καθάρισμα και η σήμανση τους εδώ.
Β) Οργάνωση ομάδας εθελοντών που θα λάβουν μέρος στον καθαρισμό και
Γ) Βοήθεια με τη μεταφορά των σκουπιδιών, εξασφάλιση υλικών και μεταφορά εθελοντών.
Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ακόμη αν θέλετε να διευθετηθεί συνάντηση για συζήτηση του θέματος.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος 22803460
Νατάσα Ιωάννου 99336017
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο letsdoitcyprus@gmail.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν δίνει την επιλογή στο έντυπο να είσαι απλός ιδιώτης και να θέλεις να προσφέρεις. Οπότε παραιτούμαι. Δεν ξέρω να φτιάχνω ομάδες.

Χαράλαμπος Θεοπέμπτου είπε...

Δικό μου το λάθος! υπάρχει και έντυπο για άτομα στην κεντρική σελίδα
http://letsdoitcyprus.org/

Related Posts with Thumbnails