Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Μια χαμένη μέρα ...

Χθες η μέρα ήταν μια από τις πολλές μέρες που  φεύγω λυπημένος από τη Βουλή.

Στην Επιτροπή Παιδείας, καλέσαμε διάφορους ψηλόβαθμους υπαλλήλους, για να συζητηθεί το θέμα της ασφάλειας και υγείας στους σχολικούς χώρους.
Μίλησαν όλοι οι Βουλευτές και μετά τους είπαμε να φύγουν.... δεν τους δώσαμε καν την ευκαιρία να πουν δυο λέξεις ..... χάθηκε τόσος χρόνος από τη δουλειά τους και τη δουλειά όλων μας...
Πολλές φορές έρχονται προσκεκλημένοι και φεύγουν χωρίς να μιλήσουν. Οι τόσες πολλές ώρες που χάνουν οι κυβερνητικοί υπαλλήλοι, δεν νομίζω να ήταν ανεκτές σε άλλες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα.

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος καθόμασταν οι βουλευτές και βλέπαμε τους κυβερνητικούς να τσακώνονται μεταξύ τους για ένα ορισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά, πολλές φορές έρχεται η κυβέρνηση με 2 απόψεις και τσακώνονται μπροστά σε βουλευτές που προσπαθούν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν.
Συνέχιζεται ο τσακωμός χωρίς διέξοδο και λύση.....
Για ένα θέμα μάλιστα που το έφεραν κατεπείγον γιατί καθυστέρησαν και ήρθαν κατόπιν απειλών από την ΕΕ.
Και η Βουλή να γνωρίζει ότι είναι κατεπείγον, να πρέπει να ψηφίσει κάτι και να μην γνωρίζουμε πιο είναι το σωστό.
Θα κάνουμε στο τέλος αυτό που νομίζουμε και θα μας κατηγορούν φυσικά ....
και το χειρότερο, τελειώνει μέρα και όταν κοιτάξεις πίσω νιώθεις ότι δεν έκανες τίποτα παρά το ότι ήσουν σε συνεδριάσεις από τις 8.30 το πρωι μέχρι τις 2.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ισχυρή θεϊκή λύση που έφερε πίσω τον εραστή μου σε μένα,χρονολογούσα ένα κορίτσι για 10 μήνες ήμασταν τόσο πολύ κοντά,σκέφτηκα ότι μόλις κάναμε με την εκπαίδευσή μου θα τη παντρευτώ,αλλά τα πράγματα αποδεικνύεται ότι είναι το αντίστροφο, ποτέ δεν ήξερα αυτό το κορίτσι ισχυρίστηκα ότι αγαπώ,ένας άλλος άνθρωπος προσπαθεί να την έχει, αυτό ξεκίνησε όταν αλλάξει ξαφνικά,αυτό το κορίτσι ενεργεί διαφορετικά, έτσι ήμουν μπερδεμένη γιατί δεν θέλω να την χάσω,Την αγαπώ πραγματικά, αλλά η στάση της απέναντί μου γίνεται χειρότερη, έτσι άρχισα να ψάχνω βοήθεια για να την αγαπήσω ξανά,δεν μπορώ να σας ψέψω έχω έρθει σε επαφή με τόσες πολλές θεϊκές λύσεις, αλλά ποτέ δεν είχα τύχη σε αυτούς ή ίσως δεν υπήρχε πραγματικό ή κάποιο άλλο πράγμα,κάθε φορά που χτύπησαν ξόρκι για μένα η συμπεριφορά μου φίλο κορίτσι μου θα επιδεινωθεί, ήμουν σε αυτόν τον πόνο για μήνες κανένα σώμα για να με βοηθήσει,σκέφτηκα ότι θα την χάσω, αλλά τα πράγματα αποδειχτούν καλά, ήμουν ακόμα σε αναζήτηση θεϊκού λύτρου, όταν έχω συναντήσει αυτό το Μεγάλο Ναό που ονομάζεται,BEST DIVINE SOLUTION HOME, MIRACLE CENTRE,έλαβα το ιδιωτικό τους ταχυδρομείο (templeoflightandsolutions @ gmail.com) το οποίο χρησιμοποιώ για να τα στείλω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,τότε μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρω μια απάντηση που μου λέει να (σύνοδος κορυφής) να στείλω τα λίγα μου στοιχεία και τις λεπτομέρειες της φίλης μου που έκανα,Πληρώσαμε για τα αντικείμενα που απαιτούνται για το ξόρκι, μέσα σε 6 ώρες πληροφορήθηκα ότι το ξόρκι μου είναι πλήρες και ότι πρέπει να πάω και να χαμογελάσω ξανά,ότι ο φίλος μου κορίτσι θα με αγαπά τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το είδος της βοήθειας ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ακόμα να δω αυτό το είδος της λύσης bringer είναι πολύ ισχυρή και ειλικρινής,σήμερα είμαι τόσο ευτυχισμένος εξαιτίας της βοήθειας που μου δίνουν ..
δεξαμενή κύριε, από τον julius amberg.

Related Posts with Thumbnails